Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Velkoobchod s květinami a floristickými doplňky
Velkoobchodní prodej a rozvoz čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin z celého světa, květináčů, obalů a stužek zajišťuje STORGE s.r.o.
Prodej pokojových rostlin - květiny určené do bytu i kanceláře ze zahradnictví
V Zahradním centru Malinkovič v Břeclavi prodáváme pokojové rostliny a květiny určené do bytu i kanceláře. Navštivte naše zahradnictví, najdete u nás rostliny převislé, popínavé, kvetoucí i nekvetoucí
Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a jiné dřeviny – prodej rozmanité flóry
Prodejem a vlastním pěstováním rozmanité flóry se zabývá Zahradní centrum Malinkovič - Důbrava s.r.o. z Břeclavi. Zakoupit u nás můžete Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a další dřeviny.
Prodej okrasných dřevin a trvalek,  nádherně kvetoucích rododendronů a azalek
V zahradním centru Malinkovič – Důbrava naleznete různé druhy okrasných dřevin a trvalek, které se stanou ozdobou vaší zahrady. Zakoupíte u nás okrasné jehličnany a rododendrony nebo azalky.
Květinový servis, řezané a hrnkové květiny, floristické a zahradnické potřeby
Kompletní květinový servis pro všechny běžné či slavnostní příležitosti v Květinářství Přemysl Michal, ve Bzenci, Vracově či Uherském Hradišti.
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod sortiment pro zahradní centra
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod se sortiment pro zahradní centra, květinářství, zahradnictví od firmy Zepo-Kubíček Václav v Hodoníně - prodej od značkové společnosti AGRO CS, a.s.
Prodej okrasných rostlin, keřů a příslušenství na zahradu –  keramika, okrasný štěrk
V zahradním centru Morávkovo v Lednici zakoupíte různé druhy okrasných rostlin a keřů. Prodáváme také široký sortiment příslušenství na zahradu, jako jsou květináče, keramika nebo okrasný štěrk.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Jak šetřit vodu při zalévání rostlin – redukce zavlažování rostlin, Česká republika
Pokud chcete šetřit vodu při zalévání rostlin a redukovat frekvenci zavlažování rostlin, vyzkoušejte půdní kondicionéry TerraCottem z České republiky.
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv NATURA BIO od WOLF-Garten
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv s označením NATURA BIO, kvalita od WOLF-Garten nabízí profesionální prodejce firma AGS Ing. Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej pícnin, ovocných stromků, osiva, travních směsí, výroba, prodej, šlechtění Brno-venkov
Ovocné stromky, pícniny, osiva, nebo travní směsi, šlechtění, výrobu a prodej osiva různých odrůd provádí firma AGROGEN, s.r.o., sídlící v okrese Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.
Zahradnictví, zahradnické centrum, zahrady na klíč, realizace zahrad, prodej květin Židlochovice
Zahradní činnost, zahradnické práce, zahradnické centrum, realizace zahrad a zahrady na klíč to vše jedině od firmy HORTISCENTRUM s.r.o., Židlochovice.
Pomalu rozpustná hnojiva jsou šetrná k přírodě i vaší peněžence
Prodej, dodávka, distribuce pomalu rozpustných hnojiv, ekologicky šetrná hnojiva s vysokou účinností, hnojivo pro stromy, keře, rostliny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Obchod poradenství zahradnictví Brno venkov
Zahradnictví Urban se zabývá obchodní a poradenskou činností v oblasti zahradnictví, pěstování stromků, keřů, růží a dalších. Naše zahradnictví a ovocná školka se nachází v Želešicích, okr. Brno venkov. Nabízíme širokou škálu ovocných stromků a keřů, jehličnany, vzrostlé stromy a listnaté stromy. Dále pak sazenice růží, trvalky a okrasné ...
Zahradnictví Brno
Zahradnictví Brno. Prodej: -můžete doplnit svoji zahradu o krásné dřeviny a květiny. -kontejnerované rostliny můžeme sázet skoro kdykoliv -široký sortiment dřevin jehličnatých i listnatých -trvalky -letničky -bylinky -vodní rostliny. Maloobchodní prodej, poradenství, zahradnictví: -řezané květiny -balkonové rostliny -okrasné ...
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradní substráty, hnojiva Břeclav
Firma Zepo Václava Kubíčka se sídlem v Břeclavi je mimo jiné také distributor zahradnických substrátů, hnojiv. Rozvoz pro okres Hodonín, Břeclav, Znojmo. Prodáváme zahradnické substráty a hnojiva firmy AGRO CS, a.s. - Česká Skalice. V nabídce také mulčovací a dekorativní materiály, kamínky, drť, tkaniny, folie a další. Nabízíme veškerý ...
Zahradnictví Brno, Modřice
Zahradnictví Brno, Modřice. Zahradnické centrum bylo založeno roku 1998, jsme rodinná firma sídlící v areálu bývalého mlýna v Modřicích. V roce 2003 na podzim jsme otevřeli novou prodejnu, která je rozdělena na vnitřní a venkovní prodej a tím jsme i rozšířili sortiment řezaných květin. Nyní Vám můžeme nabídnout kompletní sortiment ovocných ...
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradnictví Brno, Modřice
Zahradnictví Brno, Modřice. Jsme rodinná firma fungující na trhu již od r. 1998. Najdete nás v prostorách bývalého mlýna v Modřicích u Brna. Roku 2003 jsme otevřeli pro zákazníky novou prodejnu tím pádem byl prodej rozšířen o sortiment řezaných květin. Krom prodeje kompletního zahradnického sortimentu se zabýváme také vlastní výrobou ...
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradnictví Brno, Modřice, balkonové rostliny
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o., Brno. V našem zahradnictví najdete: -pokojové rostliny - orchideje -venkovní rostliny: cibuloviny, ovocné dřeviny, jarní cibuloviny, čarověníky, vodní rostliny, růže, jahody, vinná réva, řezané květiny -balkonové rostliny -okrasné trávy -ovocné stromy a keře -sazenice zeleniny -okrasné ...
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.