Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Mechanizované sázení cibulovin a pestrobarevné směsi cibulovin do měst a parků
Směsi pestrobarevných cibulovin pro veřejné prostory, jako jsou města a parky a jejich mechanizované sázení pomocí speciálního stroje zajistí firma Česko kvete MV s.r.o.
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Dušičky, květinová výzdoba hrobů, smuteční výzdoba, zahradnictví Brno
Pro blížící se dušičky naleznete v Zahradnickém centru Brabec v Brně Modřicích široký sortiment květinové a smuteční výzdoby hrobů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Prodej květin, věnců, zajištění smutečních vazeb Brno
O smuteční vazby, květinovou výzdobu, dekorace i věnce pro poslední rozloučení s našimi blízkými se postará Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Prodej a výroba osiv, travin a pícnin, Troubsko
Prodej osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a jiných zemědělských komodit. Připravíme Vám travní směsi dle Vašeho přání. Výroba osiva výchozího stupně pro zemědělství.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradnictví, prodej květin-pokojové, řezané, balkónové rostliny
Pokud milujete květiny, zavítejte v Brně Modřicích do Zahradnického centra Brabec, kde si jistě vyberete z širokého sortimentu. Naleznete u nás Květiny pokojové, řezané, balkonové i osiva.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Pestrobarevné letničky, balkónovky, dvouletky a voňavé bylinky – prodej v zahradnictví
Široký sortiment letniček, balkónovek a dvouletek, které zkrášlí okna a terasy zakoupíte v okolí Hodonína a Břeclavi v Zahradním centru Malinkovič a Důbrava. Prodáváme také různé druhy bylinek.
Prodej substrátů, rašeliny, mulčovací kůry, hnojiva za nejlepší ceny
V Zahradním centru Malinkovič - Důbrava s.r.o. v Břeclavi zakoupíte za nejlepší ceny květiny, trvalky, okrasné dřeviny i doplňkový sortiment - na prodej substráty, rašelina, mulčovací kůry, hnojiva.