Chcete si zajistit regulaci světla s stínu a také soukromí? K běžnému komfortu domácností i firem patří stínící technika, jako jsou rolety, žaluzie a markýzy. Kromě praktického účelu splňují i účel estetický a vy si můžete vybrat stínící techniku vnitřní i venkovní, různé druhy barev, materiálů i provedení.

Prodej, montáž plastové, hliníkové okna, dveře, Eurookna, Opava
Nabízíme prodej a montáž: - plastová okna, plastové dveře z profilu Veka - hliníková (kovová) okna, hliníkové (kovové) dveře - dřevěná Eurookna, dřevěné dveře - doplňky: žaluzie, rolety, garnýže - garážová vrata. Dále provádíme: - zasklívání lodžií a balkonů - výstavbu, dodávky a montáž zimní zahrady.
Plastová, dřevěná okna, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu Přerov
Naše firma nabízí: - montáž, demontáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - parapety - rolety. Vše včetně zednických prací. Odvoz a likvidace starých oken.
Žaluzie - montáž, oprava
Montáž nových a opravy vadných žaluzií a to vertikálních i horizontálních.
Interiérové látkové rolety Praha
Společnost LOQUENS s.r.o. nabízí interiérové látkové rolety. Interiérové rolety jsou určeny k ochraně místností před přímým slunečním zářením. Jedná se o velmi jednoduchou konstrukci bez navíjecího boxu a bočního vedení. Interiérová roleta Rollite je elegantním prvkem pro moderní řešení vašeho interiéru, dotváří kouzlo domova a poskytuje ...
Prodej, montáž stínící technika, žaluzie, markýzy, rolety Opava
Naše firma nabízí prodej, montáž, opravy: - dekorativní stínící technika - žaluzie (venkovní, plisované, vertikální, retro, dřevěné, hliníkové) - rolety (hliníkové, předokenní, nadokenní, do Rono překladů, do Heluz překladů, roletový systém BAT-G, duo rolety, římské) - markýzy - sítě proti hmyzu.
Montáž plastová okna dveře brány vrata rolety žaluzie Pardubice
Naše firma PT point s.r.o. se zabývá především montáží moderních plastových oken a dveří, garážových vrat, předokenních a nadokenních rolet, žaluzií, sítí proti hmyzu a pojezdových bran. - vaše okna vyrobíme do 14 dnů - zdarma odvezeme stará okna a postaráme se o jejich ekologickou likvidaci - zdarma vyhotovíme detailní cenovou ...
Plastové vchodové dveře, sítě proti hmyzu Opava
Nabízíme prodej, montáž, výměna: - plastové vchodové dveře - sítě proti hmyzu do balkónových dveří, do oken. Nabízíme doživotní záruku. Poradíme, zaměříme. Demontáž a odvoz sutě, odpadu zdarma.
Bezpečnost práce
Bezpečnost práce - plastové clony slouží pro ochranu před nepřízní počasí, před odlétávajícími třískami, šponami, odstřikováním tekutin. Zvyšují hygienu a bezpečnost práce. Průhledné měkčené PVC lze použít jako pružné kryty ke strojům.
Portaflex s.r.o.
Žaluzie, markýzy Veselí nad Lužnicí
Nabízíme montáž: žaluzie, markýzy, rolety, sítě proti hmyzu, vratové systémy, mříže, shrnovací dveře, polstrování dveří.
Venkovní a vnitřní stínění Praha
Společnost Pavla Paťchy Interier servis group, nabízí venkovní a vnitřní stínění. Produkty: - žaluzie ( venkovní, vnitřní, horizontální, vertikální ) - markýzy - rolety -roletky ( bambusové, textilní ) - sítě proti hmyzu. Žaluzie a rolety pro váš interiér i exteriér. Nabízíme vysoce kvalitní výrobky od českého ...
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Dodávka a montáž - vrata, brány a stínící technika - Praha
Firma AGV-Rathouský nabízí dodání, montáž a servis: - garážových vrat (sekčních, výklopných, křídlových, rolovacích a průmyslových) - venkovních bran (křídlových, pojezdových, nesených a teleskopických) - předokenních rolet, venkovních žaluzií a markýz - parkovacích závor, zábran a výsuvných sloupů - garážových a bránových pohonů Dále ...
Římské rolety, plisé, plissé, japonské panely, Luxaflex Šumperk
Nabízíme Vám montáž, prodej a servis stínící techniky. Nabízíme kvalitní výrobky, proto se nezaměřujeme jen na cenu, ale i na kvalitu. Naše reklama je spokojený zákazník. Máme na výrobky 5 let záruku. Montujeme, zaměřujeme v Olomouckém kraji a v Praze přímo u zákazníka. Novinka v naší nabídce: římské rolety - dekorativní a pomáhají ...
Revitalizace, rekonstrukce panelových domů Ostrava
Nabízíme tyto stavební práce: - revitalizace, rekonstrukce panelových, cihlových, rodinných domů - výměna, dodávky, montáž, demontáž plastová, dřevěná okna, dveře - zateplení domů - výstavba, rekonstrukce sedlových střech - opravy výtahů - sanace zdiva - projektová dokumentace a další stavební úpravy. Zdarma vypracujeme cenovou nabídku.
Potřebujete rolety nebo žaluzie?
Seznamte se s naší rozsáhlou nabídkou žaluzií, látkových rolet, římských rolet a panelových závěsů. Vybírat můžete žaluzie pro plastová okna. Vertikální žaluzií třeba do prodejny, nebo roletu na střešní okno. Zajistíte tak svému interiéru ochranu před slunečními paprsky a přidáte krásu do každé místnosti. Ať zvolíte naši nejlevnější hliníkovou ...
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.
Japonské stěny, římské rolety Praha, Šumperk
Nabízíme dodávku a montáž stínící techniky, žaluzie, plisé, japonské stěny, roletky. . . Japonské stěny: - posuvné stěny jsou esteticky dekorativním prvkem - zajišťují plošné zastínění - hlavní výhody japonské stěny je její moderní vzhled, snadná obsluha, její elegance a variabilita - shrnování panelů je pomocí ovládací šňůrky, ale také ...
Plastová okna, dveře, stínící technika Karviná, Ostrava
Nabízíme: - plastová okna - plastové dveře - stínící technika - vchodové, interiérové dveře - hliníková okna, dveře.
Bytové doplňky, sanitární technika, nábytek Olomouc
Nabízíme prodej: - nábytek - podlahové krytiny - svítidla - spotřebiče - dveře - zárubně - stínící technika - obklady a dlažba - sanitární technika - bytové a kancelářské doplňky - potahové látky - keramika. Nabízíme přímý dovoz a prodej kancelářského nábytku, bytového a jiného nábytku včetně doplňků ze zahraničí.
Rolety do novostaveb
Společnost PROALU s.r.o. vyrábí pro Vás předokenní rolety pro zabudování v novostavbách i pro dodatečnou montáž. Naší specializací jsou rolety do speciálních roletových překladů ve zdivu HELUZ nebo POROTHERM. Rolety dodáváme včetne dopravy a montáže na místě stavby. Dále nabízíme také markýzy a vrata.
Žaluzie a rolety,montáž,oprava prodej
Dodáváme,montujeme žaluzie na plastová okna.Horizontální žaluzie.Vertikální žaluzie.Rolety látkové a venkovní.Sítě proti hmyzu.Shrnovací plastové dveře.Markýzy.Veškerou stínící techniku.Dále provádíme servis i opravy.Nezávazná konzultace u zákazníka.
Stavební práce, rekonstrukce staveb Moravskoslezský kraj
Tornio s.r.o. nabízí tyto stavební práce, rekonstrukce, opravy staveb (stavby): - zednické práce - montáž sádrokartonů - pokládka dlažby, obkladů - sanační omítky - opravy zdiva, balkónů - montáž plastových oken a dveří, žaluzie, rolety, parapety - zateplení fasád - pokládka zámkové dlažby.
Výroba, výměna, montáž plastových oken, eurooken.
Výroba, prodej, montáž, výměna: - okna, eurookna, dveře - plastových oken, plastova okna - dřevěných eurooken, drevena okna - hliníkových oken, hlinikova okna - plastové, dřevěné a hliníkové vchodové dveře, dvere - hliníkové vnitřní dveře - zimní zahrady hliníkové - žaluzie, parapety, rolety - insekticidní sítě a další ...
Montáž bezpečnostní mříže žaluzie markýzy vjezdové brány Hradec
Výroba, montáž a prodej: - stínící technika - markýzy - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - předokenní rolety - bezpečnostní mříže - žaluzie.
Garážová, garážové vrata Opava
Prodáváme, montujeme garážová, průmyslová, sekční vrata, brány, závory, pohony vrat, bran. Dále se zabýváme programem stínění: - žaluzie - rolety - markýzy - sítě.
Vertikální, horizontální žaluzie, markýzy, rolety  Olomouc
Firma TRAX nabízí výrobů a montáž: Horizontální žaluzie: - provedení meziskelní, interiérové na plastová či dřevěná okna - venkovní žaluzie - žaluzie na střešní okna - šířka lamel nabízíme ve velikostech 16, 25, 35 nebo 50 mm - ovládání bowdenem, nekonečným řetězem nebo tyčkou - vyrábíme žaluzie na atypická okna. Vertikální ...