Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Dětské pokoje od českého výrobce.
Nábytkový program MIKI ROLL nabízí řešení, jak vybavit dětský pokoj kvalitním nábytkem od českého výrobce. Nábytek je vyroben z lamina v dekoru javor, hrany jsou opatřeny zakulacenou ABS hranou, předky skříňek je možné volit v několika barevných odstínech, nebo v dekoru javor. Skříňky jsou dodávány ve smontovaném stavu přímo od výrobce !!!
Vrata a brány Plzeň
Vyrobíme, dodáme a namontujeme vše od vratových systémů. Nabízíme vjezdové brány, garážová vrata, průmyslová vrata, rychloběžná vrata, garážová vrata Hörmann, průmyslová vrata Hörmann. Pohony pro garážová vrata a brány. Pohony a vrata Hörmann.
Vrata, brány Plzeňský kraj
Vyrábíme a montujeme vjezdové brány, garážová a průmyslová vrata, předokenní rolety, vjezdové závory, parkovací zábrany, pohony pro garážová vrata a brány.
Odsávání výfukových zplodin Plzeň.
Odsávání výfukových zplodin: -návrhy a řešní a zajištění projektové dokumentace -vlastní dodávky a montáž zařízení -ventilátory -odsávací hadice -koncovky pro odsávání -najíječe odsávacích hadic -pojezdové sběrače.
Výroba nábytku Rokycany
Vyrábíme nábytek, kuchyně na míru, kuchyňské linky, postele na míru, vestavěné skříně. Stavební a zakázkové truhlářství. Čalounické práce.
Prodej chladícího zařízení Plzeň.
Prodej a montáž chladicích zařízení, kompaktních tepelných čerpadel vzduchua klimatizačních jednotek. Fotovoltaické systémy.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Chladící agregáty zn. CARRIER, Plzeň.
Transportní chladící agregáty zn. Carrier. Tepelná čerpadla Carrier systémů - země-voda, vzduch-voda. Autoklimatizace. Fotovoltaické systémy. Výstavba chladících a mrazících boxů.
Výroba kamenné kuchyňské desky
Naše společnost nabízí výrobu kamenných kuchyňských desek. Velký výběr žuly a mramoru. Dbáme na cenovou dostupnost a kvalitu. Pro náročné zákazníky máme i vyjímečné kameny. Kámen pro: - stolky - kuchyňské desky - bazény - parapety - dřezy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Výhodné ceny průmyslových vrat HÖRMANN.
Nabízíme kvalitní průmyslová vrata Hörmann za velmi výhodné ceny. Průmyslová vrata, pohony a řídící jednotky společnosti Hörmann tvoří perfektně vzájemně sladěný systém od jednoho dodavatele. To šetří čas a náklady! Rozhodující je perspektivní technika, kvalita až do detailu a spolehlivá trvalá funkce. To Vám dává u průmyslových vrat Hörmann ...
Sekční garážová vrata  HÖRMANN v akčních cenách.
Nabízíme cenově výhodná sekční garážová vrata Hörmann. Vrata Hörmann RenoMatic light ,včetně pohonu Hörmann ProMatic jsou konstrukčně stejná jako dvoustěnná tepelně izolovaná sekční garážová vrata Hörmann EPU v šesti akčních velikostech ,vzhled - drážka M ,povrch - woodgrain ,odstín - čistě bílá RAL 9010. Cena na letáku obsahuje: sekční vrata ...
Výroba rolovacích mříží, vrat, okr. Rokycany.
Rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty. Nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže. Kovové okenicové žaluzie. Vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce.
Kovovýroba Rokycansko.
Firma vyrábí: -vrata a mříže rolovací -mříže nůžkové, shrnovací a pevné -žaluzie okenicové kovové -brány vjezdové -oplocení kovová -zábradlí a schodiště
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Kvalitní dřevěný nábytek Klatovy
Zakázkové truhlářství. Masivní postele, komody, skříně, kredence, jídelní sety, obývací sestavy a kuchyňské linky. Vše na míru dle Vašich představ. Vybavíme pension, restauraci, chalupu i rodinný dům.
Truhlářství, výroba nábytku Třemošná.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -kancelářský, zdravotnický, hotelový, školní, vestavěné skříně, kuchyňské linky, interiéry prodejen, kuchyně, obýváky, dětské pokoje, komody.
Zdravotní matrace - akční nabídka
Zdravotní matrace, levné i luxusní, matrace na míru. Akční nabídky,sleva 25% na vybrané matrace, doprava matrací po celé ČR zdarma. Dále také lamelové rošty, postele, anatomické polštáře, renovační - masážní podložky, matracové chrániče a další. Výroba, prodej a eshop - vzorková prodejna Plzeň.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Výroba a prodej dveří, podlahářské práce Plzeň.
Výroba, montáž dveří. Velkoobchod, maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Kompletní podlahářské práce.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Rekonstrukce koupelen Plzeň
Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů (koupelny, bytová jádra), obkladačské práce, malířské a lakýrnické práce, truhlářské a podlahářské práce, montáž žaluzií, shrnovacích dveří.
Plastová okna, garážová vrata Klatovy
Dodáváme a montujeme plastová a dřevěná okna, garážová vrata, bránové pohony, okenní parapety, žaluzie, interiérové dveře, včetně zednického začištění a likvidace starých oken
Výroba svítidel Klatovy
Vyrábíme a dodáváme svítidla a stínidla pro hotely, restaurace, veřejné budovy, rodinné domy a byty - výroba dle Vašeho návrhu nebo dle návrhu architektů.
Nábytek na míru Třemošná.
Kuchyně a kuchyňské linky: -výroba kuchyní na míru, vlastní zpracování návrhu včetně zabudování elektrospotřebičů Kancelářský nábytek. Vestavěné skříně: - vestavěné skříně na míru podle přání zákazníka, i do atypických prostor Komerční interiéry - vybavení prodejen, včetně pultů, barů, apod., zakázková výroba pracovních desek a ...
Čalounictví Šikula Plzeň.
Čalounické práce: -opravy čalounění, nové čalounění -opravy moderního i starožitného čalouněného nábytku -dveře, vestavěné skříně -výroba, opravy polštářů na ratanový nábytek -možnost odvozu zakázek. Prodej: -potahové látky, koženky, molitan, zdravotní matrace, lamelové rošty. Velký výprodej zbytků potahových látek Pruh šíře od 55 cm - ...