Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Vzduchotechnika Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích nabízí služby projektování a instalace vzduchotechniky pro stavby občanské vybavenosti a stavby s průmyslovým využitím.
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace, výroba, montáž, Plzeňský kraj
Služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a rekuperace zajistí společnost IPC Klima s.r.o.. Zabýváme se projekcí, výrobou, montáží a servisem vzduchotechnických zařízeních.
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Renovace čalounění starožitného nábytku Plzeň
Yvetta Šantorová z Plzně se zabývá renovací čalounění starožitného nábytku. Nabízí renovaci sedacích souprav, židlí, křesel a dalšího nabýtku na zakázku.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Zakázkové čalounění Plzeň
Máte doma oblíbené křeslo či sedací soupravu a potah už něco pamatuje? Nemusíte hned kupovat draze nový nábytek. Využijte služeb čalounictví Yvetty Šantarové z Plzně. Dejte svému křeslu druhou šanci.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Tradiční kachlová kamna a krby na zakázku včetně historických replik
Stavby atypických kachlových kamen, sporáků a krbů, včetně zaměření a projektu ve 3D s kompletní dodávkou materiálu zajistí firma Kamnářství Janoušek - člen Cechu kamnářů ČR.
Klimatizace Plzeň - komplexní řešení klimatizací do bytů a menších komerčních prostor
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní řešení v oblasti klimatizačních zařízení. Cílem společnosti je zpříjemnit Vám horké letní dny.
Prodej elektrospotřebičů Plzeň
Prodej elektrospotřebičů v Plzni nabízí společnost Kremal. Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Společnost nabízí i záruční a pozáruční servis vybraných značek.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Akumulační kamna Domažlice - prodej akumulačních kamen SATTAN, maximální výkon 15 kW
Akumulační kamna z Domažlic jsou opatřena dvoukomorovým spalováním - systémem CB. Tento systém má za úkol dokonale spalovat prachové částice a plyny s minimem dopadu na životní prostředí.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Nejen garážová vrata i brány přehledně na jednom místě – Plzeň
Hledáte vhodná vrata pro průmyslový podnik? Chcete vylepšit vzhled vaší garáže pomocí nových garážových vrat? Zcela jistě vám ve vašich požadavcích vyhoví společnost JH – VRATA Hlinovský. Právě tato firma nabízí široký sortiment vrat a brán různého typu, ať se jedná o garážová vrata, vjezdové brány či průmyslová vrata. Každý z těchto typů vrat ...
Garážová vrata Hörmann Plzeň
Úsporná a elegantní garážová sekční vrata Hörmann vyrábí firma JH-VRTA Hlinovský. Vrata vyrábíme tak, aby se otevírala pod střechu. Díky tomu jsou maximálně úsporná a poskytují největší možný prostor v samotné garáži. Díky tomu můžete pohodlněji vjet i vyjet jak s osobním tak s terénním i dodávkovým automobilem. Jsou ochráněny proti ...
Teplovzdušná kamna značky SATTAN Domažlice
Topit se musí v zimních měsících naprosto všude. Proto může jak v domácnostech, na chatách, či třeba ve velkých skladech, můžete využít kvalitní teplovzdušná kamna SATTAN. Nabídku těchto kamen najdete v sortimentu firmy EURO TEPLO. Sortiment nabízí několik variant kamen. Základem jsou kamna SATTAN, které jsou nejprodávanějším produktem z ...
Prodej kachlových, krbových a paletových kamen Domažlice
Díky současným nízkým teplotám, které jsou pro zimu běžné, je nám často zima. I doma, kde by mělo být příjemné teplo, je nám chladno. Naštěstí je tu EURO TEPLO s.r.o., která se specializuje na prodej kamen různých typů. V nabídce naleznete kamna typu: - Kachlová (MIJAVA, s venkovním přikládáním) - Krbová ...
Kachlová kamna na míru Domažlice – ušetřete za teplo
Firma Euro Teplo Domažlice je na české trhu známá dodávkou kachlových kamen na míru již od roku 1992. Stojí za ni léta praxe a spokojených zákazníků.
Krbová kamna MIJAVA znamenají úsporu paliva - Domažlice
Rádi byste si domů pořídili kvalitní krbová kamna, ale nevíte, jaká si vybrat? Přední český výrobce a dodavatel kachlových a krbových kamen, společnost EURO TEPLO, má pro vás širokou nabídku právě tohoto sortimentu. Mezi jeden z typů patří i krbová kamna MIJAVA, dále kamna LUDWIG či teplovzdušná kamna BRUNO nebo akumulační kamna BRUNO TECHNO. ...