Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Zakázková výroba luxusních kuchyní a kuchyňských linek na míru
Zakázkovou výrobou luxusních a zároveň praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru podle Vašich představ se v okolí nejen Olomouce, Ostravy ale i Prahy zabývá truhlářská dílna Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Venkovní rolety - kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb
Kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb spolehlivě zajistí firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. z Olomouckého kraje, která se zabývá prodejem a montáží venkovních rolet další stínící techniky.
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna - roztomilý doplněk do dětského pokojíčku
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna je roztomilý doplněk dětského pokojíčku, který se také stane nerozlučným kamarádem vašich dětí. Tvarované polštářky si vyberete v Šumperku ve firmě TEXPA PAvlasová.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
LED úsporné průmyslové a veřejné osvětlení, které se opravdu vyplatí
Pokud kladete zvýšené nároky na provoz svítidel, ale chcete také ušetřit, pak kontaktujte firmu Aledo - zajistí vám komplexní služby v oblasti LED úsporného osvětlení.
LED svítidla na míru pro podniky - návrhy a realizace
Odborníkem přes LED svítidla je společnost Aledo s.r.o., která zajistí návrhy a realizace osvětlení na zakázku pro podniky v Olomouci i Prostějově.
Průmyslová LED svítidla - zaručená úspora energie pro haly, skladové prostory i logistické parky
Průmyslová LED svítidla jsou zaručenou úsporou elektrické energie. Kvalitní LED svítidla pro osvětlení hal, skladových prostor nebo logistického parku vám poskytne firma Aledo v Prostějově u Olomouce.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Úsporné osvětlení, průmyslové a bezpečnostní značení na vysoké úrovni
Společnost ALEDO provádí profesionální služby na vysoké úrovni v oblasti úsporného osvětlení, průmyslového a bezpečnostního značení včetně okamžité technické podpory pro tiskárny a software.
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Moderní vestavěné skříně, postele na míru - zakázkový nábytek
Pokud máte přesnou představu, jak by měl vypadat Váš nábytek, kontaktujete firmu MYDOS, která se zabývá výrobou zakázkového nábytku. Moderní vestavěné skříně i postele na míru vyrobí za dobrou cenu.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Hliníkové, drátěné i mřížové ploty, balkonová zábradlí i branky, výroba pergol a teras
Kompletní plotový program včetně branek zajišťuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek z Olomouce. Vyrábíme kvalitní hliníkové ploty, posuvné brány i přístřešky pro auta.
Koupelnový nábytek na míru, koupelnové skříňky a vybavení koupelen
Pokud vybavujete koupelnu, obraťte se na firmu MYDOS, kde vyrábíme koupelnový nábytek na míru a také Vám poradíme s výběrem vany, koupelnové skříňky a dalších koupelnových doplňků a vybavení koupelen.
Stínící technika - dekorativní, horizontální žaluzie, římské rolety
Pokud potřebují vaše okna či dveře zastínění a nejste si jisti jaký typ stínící techniky zvolit, tak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově kde si vyberete žaluzie i rolety.
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Garážová sekční vrata, pojezdové brány - prodej, montáž
MKA Service s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových vrat, vratových systémů, pojezdových bran, které jsou estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale zároveň jsou oblíbené pro jejich praktičnost.
Garážová vrata sekční, dvoukřídlá, výklopná a rolovací, autorizovaný prodej vrat Doorhan a Wisniovski
Zkušeného prodejce garážových vrat naleznete u společnosti Jiří Grus - garážová vrata, brány z obce Pňovice. Pomůžeme Vám vybrat vrata, která budou ladit s okolím a přitom budou maximálně praktická.