Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů - textilní galanterie
Chcete si doma ušít něco hezkého na sebe nebo by jste rádi oživili domácnost novým ubrusem? Textilní galanterie TEXPA Pavlasová v Šumperku má moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Kvalitní nábytek, vestavěné skříně a kuchyňské linky vyráběné na zakázku
Pořiďte si nové vybavení, které zútulní váš bytový interiér. Vestavěné skříně, kuchyňské linky a jiný nábytek vám v okolí Přerova, Olomouce a Hranic vyrobí firma Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Výroba nábytku na míru Zábřeh, výroba moderních, rustikálních i panoramatických kuchyní
Realizujeme výrobu kuchyní nejvyšší kvality za skvělé ceny, dodávky kuchyní zajišťujeme klientům po celé ČR.
Realizace kachlových kamen a krbů Prostějov, plynové krby, moderní krby, kuchyňská kamna
Realizujeme výstavbu jak levných krbů a kachlových kamen tak v luxusním provedení z dovozových materiálů, provádíme také rekonstrukce kachlových kamen.
Zapůjčení profesionálního gastronomického vybavení na oslavu, raut i párty
Chcete pořádat rodinnou oslavu, raut nebo párty a nevíte kde si zapůjčit opravdu profesionální gastronomické vybavení? Firma GAVONA v Šumperku je vaše jistota.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Zakázková výroba atypických kuchyní, originálních kuchyňských linek dle představ za nízkou cenu
Specialistou na zakázkové atypické kuchyně za nízkou cenu je Pavel Hilscher z Hranic. Navrhujeme a vyrábíme originální kuchyňské linky podle představ zákazníka. Plníme přání v Brně i Praze.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Výroba kojeneckého zboží a textilu - prodej v e-shopu a kamenné prodejně
Široké spektrum kojeneckého zboží, textilu můžete zakoupit v e-shopu a kamenné prodejně firmy KASPO z Prostějova. Naleznete u nás čepičky, košilky, rukavičky, body a zavinovačky vlastní výroby.
Návrh skříní na míru - kvalitní vestavěné skříně do bytu i rodinného domu na zakázku
Kvalitní vestavěné skříně do bytu i rodinného domu na zakázku vyrábí Pavel Hilscher z Hranic. Navrhneme pro Vás skříně na míru, které padnou do jakékoliv místnosti.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zakázková výroba a montáž roletových garážových vrat Prostějov, vrata z hliníkových lamel
Naše firma Vám zajistí zakázkovou výrobu a montáž roletových garážových vrat z kvalitních hliníkových lamel.
Zakázková výroba moderních skříní na míru - vestavěné skříně s důrazem na praktičnost a precizní provedení
Zakázkovou výrobou moderních skříní na míru se zabývá Pavel Hilscher. Pro zákazníky nejen z Přerova a Valašského Meziříčí vyrábí vestavěné skříně s důrazem na praktičnost a precizní provedení.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Dětské povlečení, nepropustné a prodyšné prostěradla do kočárků i postýlek - prodej, výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem dětských nepropustných a prodyšných prostěradel a kvalitního povlečení do postýlek a kočárků se zabývá firma Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce.
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Návrh a výroba designové kuchyně na míru, moderní kuchyňské linky podle Vašich představ
Návrh a výrobu designové kuchyně na míru a moderní kuchyňské linky podle Vašich představ zajistí truhlářská dílna Pavel Hilscher. Zákazníky máme z Hranic, Přerova i Valašského Meziříčí.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Zakázková výroba zábradlí – výroba zábradlí na míru
Zakázkovou výrobou zábradlí na míru do interiéru i exteriéru ze skla, dřeva či kovu se v okolí Prostějova a Olomouce zabývá společnost ARDENT Corp. s. r. o.
Venkovní screenové rolety proti slunci, stínící clony na okna a prosklené plochy
Pomocí venkovní screenové rolety efektivně zastíníte okna a prosklené plochy proti slunci. O dodávku stínících clon se postará firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. Záruka na screenové rolety je 5 let!
Moderní kuchyně a kvalitní kuchyňské linky na míru pro pohodlné vaření
Vychutnejte si přehledné a pohodlné vaření v moderní kuchyni a s kvalitní kuchyňskou linkou od firmy MYDOS z Litovle u Olomouce, která vám vše vyrobí na míru a především za příznivou cenu.
Venkovní předokenní žaluzie pro stínění obytných i komerčních budov - dodávka, montáž
Dodávkou a montáží venkovních předokenní žaluzií pro stínění obytných i komerčních budov se zabývá firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. se sídlem u Olomouce.