Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Návrh, výroba a prodej kuchyní - kvalitní kuchyně na míru, kuchyňské linky
Kuchyně na míru, výroba kuchyní s grafický návrhem zdarma - to vše můžete mít od spolehlivého kuchyňského studia HON - kuchyně z okresu Ostrava.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Kvalitní brány, závory, rolovací mříže, rolety i opony - výroba, montáž, servis
Kvalitní brány, závory, rolovací mříže, rolety i opony vyrábí společnost Hapur s.r.o., která zajišťuje také následnou montáž a servis, a to v okolí Ostravy, Frýdku Místku, Karviné i Opavy.
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla - pohodlné a bezpečné nakládání
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla můžete zakoupit u společnosti Hapur s.r.o. a tím zajistíte pohodlné a bezpečné nakládání. Kromě okolí Ostravy působíme v Olomouci, Brně i Zlíně.
Servis garážových vrat sekčních, rolovacích i zasouvacích a prodej příslušenství
Servis garážových vrat sekčních, rolovacích i zasouvacích zajišťuje společnost Hapur s.r.o., která působí v celém Moravskoslezském kraji, například v Karviné, Opavě i Frýdku Místku.
Průmyslová vrata rolovací, skládací, posuvná - výroba
Průmyslová vrata rolovací, skládací, posuvná a další vyrábí v Ostravě společnost HAPUR s.r.o. specializující se také na garážová vrata či dveře.
Tichá klimatizace NORDline pro malé i velké prostory
Kvalitní a tiché klimatizace značky NORDline nakoupíte u společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o., která dodává špičkové klimatizace pro malé i velké prostory.
Prodej, eshop jídelní stoly, židle Strakoš - nakupujte přímo u výrobce
Pokud sháníte kvalitní jídelní nábytek, nakupujte přímo u výrobce. Firma Strakoš se zabývá prodejem designových jídelních stolů a židlí Strakoš i na e-shopu.
Americké lednice - prostorné, velké, trendy a nejlevněji na trhu
Prostorné, trendy a nejlevněji americké lednice na trhu Vám nejen v Ostravě, ale i po celé ČR nabízí NOSRETI velkoobchod s.r.o., která se specializuje na prodej gastro zařízení nejen do domácností.
Výroba, prodej bytového a jídelního nábytku - židle, stoly Strakoš Ostrava
Výrobou a prodejem kvalitního bytového a jídelního nábytku se zabývá Nábytek Strakoš v Ostravě. Vyrábíme nábytek do exteriéru a interiéru. Oblíbené jsou naše stoly a zátěžové židle Strakoš.
Sedací soupravy, pohovky Strakoš - s možností výběru barev, typu, velikosti i materiálu
Sedací soupravy a pohovky můžete z širokého sortimentu vybírat na eshopu společnosti Nábytek Strakoš, kde najdete různé typy pohovek s možností výběru barvy, typu, velikosti i materiálu.
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Židle Strakoš do gastronomických provozoven a penzionů - prodej, eshop
Hledáte-li firmu, která dodává designové a moderní židle do gastronomických provozoven a penzionů, obraťte se na Nábytek Strakoš v Ostravě. Prodáváme kvalitní židle Strakoš i na e-shopu.
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnost – výroba, prodej, eshop
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnosti zajišťuje společnost Nábytek Strakoš, která se specializuje na jejich výrobu i prodej na svém eshopu.
Dřevěné jídelní židle Strakoš - pro zátěžové používání s mimořádnou odolností
Pokud hledáte dřevěné jídelní židle s mimořádnou odolností vhodné pro zátěžové používání, nakupujte židle Strakoš v Ostravě. Nábytek Strakoš nabízí široký sortiment výrobků do zátěžových prostor.
Stojany, věšáky na kola z oceli - na zeď i zem, dlouhá životnost
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou a vyrábí širokou škálu stojanů a věšáku na kola z oceli na zeď i zem s dlouhou životností. Navštivte náš e-shop.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Jídelní a kuchyňské zátěžové židle Strakoš - do restaurací, hotelů i domácností
Jídelní a kuchyňské židle jsou důležitou součástí každé kuchyně, restaurace, baru nebo hotelu. Zátěžové židle Strakoš i do interiéru domácnosti seženete u firmy Strakoš v Ostravě.
Chladicí a mrazicí technika pro domácnosti, restaurace či prodejny
Chladicí a mrazicí techniku pro domácnosti, restaurace či prodejny naleznete u naší společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Servis, oprava garážová vrata, automatické dveře a brány
Servis a opravu garážových vrat, automatických dveří a brán v Ostravě zajišťuje společnost HAPUR spol. s r.o.
Montáž, výroba nakládací systémy, vyrovnávací můstky
Společnost HAPUR spol. s r.o. se v oblasti výroby a montáže nakládacích systémů a vyrovnávacích můstků pohybuje na předních pozicích v rámci českého, slovenského, ale i polského trhu.
Zakázkové kuchyně na klíč – zaměření a vizualizace kuchyňské linky
Kuchyňské studio HON - kuchyně Ostrava je přímým prodejcem zakázkových kuchyní na klíč. Nabízí zaměření a vizualizace kuchyňské linky.
Kuchyňské studio - zakázková výroba kuchyní, návrhy a konzultace zdarma
Kuchyňské studio HON - kuchyně Ostrava provozuje kuchyňské studio, kde provádí zakázková výroba kuchyní v Ostravě a okolí. Při realizaci poskytuje návrhy a konzultace zdarma.