Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Nábytek, výroba kuchyně, vestavěné skříně na míru dle představ a potřeb klienta
Společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy Vám vyrobí nábytek, vestavěné skříně a kuchyně na míru dle možností Vašeho bytu a vašich představ. Zhotoví návrh a zrealizují Vaše sny o bydlení.
DK projekt, s.r.o.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Rolovací, sekční a boční garážová vrata se snadným ovládáním – dodávka a montáž
Bezpečné, tiché, kvalitní a se snadným ovládáním jsou garážová a průmyslová vrata - rolovací, sekční a boční - dodávaná a montovaná společností LOP realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Exkluzivní designové kuchyně Next 125 – showroom, vizualizace, návrhy
Exkluzivní designové kuchyně, jejich vizualizace i návrhy realizuje společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě. V našem showroomu se navíc můžete podívat na naše kvalitní a moderní kuchyně německé výroby.
BODINGER s.r.o.
Mobilní oplocení vč. příslušenství pro dočasnou kontrolu pohybu, lešenářské sítě - eshop
Pro dočasnou kontrolu pohybu osob slouží mobilní oplocení vč. příslušenství, které prodává na svém eshopu společnost SCASERV a.s. Dále je možnost zakoupit i lešenářské sítě a rychloupínací pásky.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Umělé vánoční stromky v podobě jedle zelené či bílé vykouzlí atmosféru Vánoc v každém interiéru
Umělé vánoční stromky můžete zakoupit na eshopu společnosti Arnak s.r.o. se sídlem v Ostravě až do poloviny prosince. Na výběr máte jedli zelenou či bílou a také zasněženou borovici na vysokém kmeni.
Arnak s.r.o.
Kuchyně na míru - návrh, dodávka a realizace designové kuchyně
Návrhem, dodávkou i realizací designových kuchyní se zabývá společnost BODINGER s.r.o. působící převážně v Moravskoslezském kraji, kuchyň či interiér Vám navrhneme na míru, dle vašich požadavků.
BODINGER s.r.o.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry, venkovní dveře z masivu, nábytek do kanceláří, restaurací, pokládka plovoucích podlah.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Kotle a kamna na uhlí i peletky, podlahové topení, odborná montáž na klíč pro novostavby
Moderní vytápění kotlem, kamny či podlahovým topením Vám zprostředkuje firma KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. z Ostravy Radvanice. Příjemné teplo s minimálními náklady za topení.
Kancelářská židle ALEX - lék na bolesti zad přímo od výrobce
Speciální kancelářskou židli ALEX pořídíte přímo od výrobce Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy. Naše židle jsou vhodné pro sedavé zaměstnání a pomohou Vám při bolesti zad.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Kuchyňské studio Hon - poctivé kuchyně na zakázku
Kuchyňské studio HON - kuchyně Ostrava nabízí poctivé kuchyně na zakázku s více jak 90-ti letou tradicí výroby kuchyní a nábytku.
Vnitřní, venkovní a vertikální žaluzie s možnosti motorizace Somfy
V produktech společnosti K&K design, s.r.o. naleznete velký výběr vnitřních, venkovních i vertikálních žaluzií, ke kterým si můžete pořídit také motorizaci Somfy.
Terasové markýzy – ochrana proti přímému slunečnímu svitu, zastínění teras rodinných domů i restaurací
K&Kdesign, s.r.o., jsme tým odborníků na stínící techniku a jako licenční partner společnosti ISOTRA a.s. představujeme komfortní služby a produkty terasových markýz pro zastínění teras.
Starému nábytku vdechneme nový život a eleganci pomocí čalounění a renovace
Pomocí čalounění a celkové renovace naši odborníci ze ZUZI Home design v Ostravě udělají z Vašeho starého nábytku nový a nádherný designový prvek do domácnosti, kavárny nebo čekárny.
Prodej, praní, žehlení a šití záclon a závěsů na míru – velký výběr materiálů
Přijďte do prodejny Zuzi Home Design v Ostravě vybrat si z velkého množství vzorů a barev látek a my ušijeme záclony a závěsy na míru dle Vašeho přání. Záclony a závěsy Vám také vypereme a vyžehlíme.
Výroba nábytku do dětského pokoje, ložnice - postele, stoly, dětské kuchyňky
Truhlářství a sklenářství Hranol se zabývá zakázkovou výrobou nábytku z masívu, dýhy i lamina a přesně podle Vašich představ Vám zhotoví skříně, šatny, postele, stoly, dětské kuchyňky atd.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kvalitní kuchyně na míru - od návrhu, až po výrobu a realizaci
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně Ostrava, které Vám dopřeje veškeré kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.