Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Světelná, zvuková technika České Budějovice.
Prodej, montáže, servis a pronájem: -světelná i zvuková technika pro disco a bary. POZOR !!! PŘI OBJEDNÁVCE NAD 10000Kč SLEVA 5% !!!
Prodej nábytku Trhové Sviny
Nabízíme sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, bytové doplňky, bytový textil.
LED světelné zdroje České Budějovice.
Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.
Velkoobchod, prodej nábytku České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, pracovní židle, jednací židle - sedací soupravy, komplexní řešení interiérových celků - interiérové doplňky - osvětlení - návrhy interiérů - 3D návrhy
Žaluzie, markýzy Veselí nad Lužnicí
Nabízíme montáž: žaluzie, markýzy, rolety, sítě proti hmyzu, vratové systémy, mříže, shrnovací dveře, polstrování dveří.
Vestavěné skříně  jižní Čechy - slevy
Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.
Sekční vrata Trido EVO
Nový systém sekčních vrat - vrata Trido EVO Jediná sekční vrata, která lze montovat do otvoru a není nutné nadpraží. Zcela nové řešení vrat bez nutnosti zednických úprav, technologie využívající stávající zárubně vrat, výrazné zjednodušení práce a finanční úspora. vrata Evo - bez bourání - bez starostí - bez ztráty hloubky garáže
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Truhlářské a čalounické práce České Budějovice
Vyrábíme židle, stoly, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, postele, válendy, schody. Renovujeme historický čalouněný nábytek.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Prodej a pokládka podlahových krytin Soběslav
Provádíme pokládku podlahových krytin, PVC, linolea, korků, koberců, broušení a renovace starých dřevěných podlah, montáž celomasivních prkenných podlah, montáž parketových vlysů.
Kachlová kamna Horní Planá.
Výroba keramických kachlů. Široký sortiment vyráběných kachlů se skládá z desítek druhů vzorů včetně velkého množství rohů, říms, pásků a doplňků, které je možno dodat v jakékoli z cca 65 glazur základního vzorníku. Kachloví je certifikováno Technickým a zkušebním ústavem stavebním. Úzce spolupracujeme s Cechem kamnářů České republiky a jsme ...