Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Ložnice České Budějovice.
Zakázková výroba, prodej ložnic. POSTL - nábytek, spol. s r.o. je kompletní partner pokud jde o design, kvalitu, technické řešení a individuelní přístup k zákazníkovi.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Využití textilních materiálů z domácnosti.
Vytvoření optimálně vyladěného interiéru dle zásad feng-shui levně, rychle a účelně. Likvidace veškerých textilií a jejich možnost přepracování na různé bytové doplňky. Ručně tkané kabelky a tašky. Atypická zapínadla a knoflíky. Doplňky z kůže a kožešin, návrhy historických kostýmů. Pestré koberce z brokátu do čajoven. Závěsy a nástěnky za ...
Nabídka českých výrobků-nábytek, hračky, keramika, textil
V nabídce máme pouze zboží od českých výrobců. Nabízíme nábytek do: koupelny, kuchyně, ložnice, masivní nábytek, matrace, obývací stěny, pohovky, postele, sedací soupravy, sedačky, skříně, stoly, válendy, židle dále hračky, keramiku, koberce, textil. Vše v moderní a kvalitním provedení od renomovaných českých výrobců. Nabízíme také vybavování ...
Zakázková výroba nábytku, Planá nad Lužnicí
Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme kuchyně na míru, vestavné skříně, provádíme rekonstrukce kuchyňských linek.
Truhlářství okr. Český Krumlov
Nabízíme zakázkovou výrobu - nábytek z masivu a lamina, kuchyňské linky, renovace kuchyňských linek.
Garážová a průmyslová vrata okr.Strakonice
Nabízíme montáž a servis - garážová, průmyslová, rychloběžná vrata, předokenní rolety, žaluzie, sítě proti hmyzu do oken a dveří, shrnovací dveře, čalounění dveří, těsnění oken a dveří, markýzy, zahradní brány, závory.
Digestoře, ventilátory České Budějovice
Prodáváme a montujeme digestoře, kuchyňské odsavače par, ventilátory, klimatizaci.
Kachlová kamna Horní Planá
Zabýváme se výrobou a dodávkou keramických kachlů. Vyrábíme kachlová kamna, sporáky, krby, speciální topidla od návrhu po kompletaci.
Výroba nábytku, truhlářství Písek.
Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Zakázková výroba nábytku Tábor
Nabízíme zakázkovou výrobu kuchyňských linek, kancelářského a koupelnového nábyteku, šatní skříně, provádíme rekonstrukce kuchyňských linek.
Prodej svítidel Jindřichův Hradec.
Prodej, distribuce, návrhy, poradenství: -svítidla -služby pro osvětlení -eshop -přímý dovoz od zahraničních výrobců -spolupráce s výhradními dovozci a výrobci v ČR.
Garážová vrata, rolety, markýzy Písek.
Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
SUPER MATRACE - AKČNÍ CENY
MATRACE pro každého,každý měsíc akce,při zakoupení 2 a více ks sleva,přírodní pěny,latex,pantera,visco.Dále nabízíme lamelové rošty,postele.Doprava zdarma po celé ČR Nyní nově švýcarské matrace Swiss v potahu Greentex active probiotics.Nyní v akci 13% sleva s 10.let zárukou. Přírodní pěny: biogreen,avent 02,latex,viscogreen,herbal-foam,soyacell.
Kachlová kamna České Budějovice.
Služby: -stavba kachlových kamen,krbů -vzorková prodejna.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Výroba nábytku,dárkových kazet  Jindřichův Hradec
Nabízíme výrobu dárkových kazet - v tomto oboru máme bohaté zkušenosti, přizpůsobíme se Vašim požadavkům a Vašim představám. Vyrábíme - nábytek z masivu (buk, dub, smrk, borovice) pro vybavení domácností, kanceláří.
Sedací soupravy s tradicí a kvalitou
Široká nabídka sedacích souprav, rozkládacích pohovek, křesel a židlí od tradičního českého výrobce čalouněného sedacího nábytku. Pestrá nabídka potahových materiálů a odstínů moření bukového masivu je samozřejmostí. Hledejte u Vašich prodejců po celé ČR.
Ekologický nábytek okres České Budějovice
Vyrábíme na zakázku sektorový nábytek /obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, předsíňové stěny/, stoly jídelní, konferenční, servírovací, vybavení interiérů.