V žádné domácnosti nemůžou chybět skříně a další úložné prostory, které plní nejen účel praktický, ale i estetický. Můžete si pořídit jak kusový nábytek, tak i vestavěný ze sortimentu jako šatní skříně, předsíňový nábytek, komody, botníky, koše, police, věšáky, knihovny, noční stolky, regály, obývací stěny a další.

Truhlářství, výroba nábytku, nábytek, schody, schodiště Pardubice
Jsme profesionálové zabývající se komplexní truhlářskou výrobou. Jsme zaměřeni na atypový, atypický nábytek a interiérové vybavení. V naší nabídce naleznete například: -kancelářský, komerční a bytový nábytek -interiérové dveře -schody a schodiště -vybavení lékáren -kuchyně -pracovny -šatny a předsíně -ďětské pokoje
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Truhlářství výroba schodiště zábradlí postele Hradec Králové
Naše firma Kašpar truhlářství s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou: - postele míru - schodiště, zábradlí - vnitřní, interiérové dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyní Karviná
Naše firma nabízí výrobu, prodej: - kuchyně na zakázku dle přání zákazníka - pracovní desky - vestavěné skříně. Dále nabízíme výrobu interiéru na míru.
Výroba, matrace, postele, válendy, pohovky, Rýmařov
Jsme firma, která nabízí výrobu a prodej: - postele - matrace - pohovky - válendy. Naše výrobky jsou vyráběny s největší pečlivostí a ve vysoké kvalitě.
Designový bytový nábytek Praha
Nabízíme sortiment české výroby, který je doplněn o produkci slovenskou, italskou a německou. Část našeho českého sortimentu byla oceněna prestižní značkou asociace českých nábytkářů ČESKÁ KVALITA - NÁBYTEK. V našich třech prodejnách v Praze - každá specializovaná na určitý druh nábytku: - Designový bytový nábytek - Kuchyně/Postele - ...
Praha výroba nábytku na míru
Společnost HROŠI spol. s r.o. jako svou další nabídku představuje výrobu nábytku na míru. Jedná se především o tyto výrobky. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Vše dle přání zákazníka se zárukou kvality. Zaručíme dlouhou životnost našich výrobků.
Praha zakázkové truhlářství
Společnost HROŠI spol. s r.o. nabízí truhlářské výrobky na zakázku: Vyrábíme a montujeme : - nábytek ( velký sortiment ) - vestavěné skříně - dveře - zárubně - okna - výklady - kancelářský nábytek. Zhotovíme i repliky starých oken a dveří. Výroba z: - masivu (masivního řeziva) - laminovaných a dýhovaných desek - další ...
Výroba nábytku na zakázku, vestavěné skříně Uherský Brod
Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku na míru dle požadavků zákazníka. Nabízíme: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací nábytek. Grafický návrh je zdarma.
Výroba nábytku na zakázku, nábytek z masivu Šternberk
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - vybavení interiérů - interiérové dveře - venkovní dveře - dveřní zárubně - stoly - rolety - boudy pro psy.
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Vertikální, horizontální žaluzie, markýzy, rolety  Olomouc
Firma TRAX nabízí výrobů a montáž: Horizontální žaluzie: - provedení meziskelní, interiérové na plastová či dřevěná okna - venkovní žaluzie - žaluzie na střešní okna - šířka lamel nabízíme ve velikostech 16, 25, 35 nebo 50 mm - ovládání bowdenem, nekonečným řetězem nebo tyčkou - vyrábíme žaluzie na atypická okna. Vertikální ...
Výroba nábytku Sedlčany
Vyrábíme celodřevěný nábytek, ložnice, kuchyně, obývací pokoje, dětské zahradní domky, zahradní nábytek.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Venkovní dveře, nábytek z masivu s mysliveckými motivy Šternberk
Truhlářství Morávek nabízí výrobu nábytku z masivu: - venkovní dveře včetně zárubní - vnitřní dveře včetně zárubní - vestavěné skříně - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - krby - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za příznivou cenu.
Špaletová okna
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: -špaletová okna -dveře -vrata -schodiště -kuchyňské linky -pergoly -krovy -obývací stěny -zahradní nábytek -roubené stavby
Truhlářské, stolařské, zednické, dlaždičské práce Olomouc
Firma Miroslav Pospíšil Vám nabízí: - stolařské práce (stoly, stolové desky, stolové nohy a další) - truhlářské práce (nábytek, police, kuchyně, skříně, schody, zábradlí) - zednické práce (dlaždičské, tesařské, sádrokartonářské práce další).
Výroba nábytku na míru, atypický nábytek, kuchyňské linky Olomouc
Firma Přemysl Bezděk, nabízí služby v oblasti výroby atypického nábytku na míru: - výroba atypického nábytku - malosériová výroba - kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele, stoly a další. Nabízíme konzultace, zaměření a cenové kalkulace zdarma!!!!
Zakázková výroba nábytku Mělník
Společnost Star Interier se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Její sídlo je v Neratovicích, okres Mělník. V naší nabídce naleznete: - dětský nábytek - ložnice - šatny - kuchyňský nábytek, jídelny - obývací pokoje - solitery. Provádíme realizaci interiéru. Spolupracujeme s architekty.