V žádné domácnosti nemůžou chybět skříně a další úložné prostory, které plní nejen účel praktický, ale i estetický. Můžete si pořídit jak kusový nábytek, tak i vestavěný ze sortimentu jako šatní skříně, předsíňový nábytek, komody, botníky, koše, police, věšáky, knihovny, noční stolky, regály, obývací stěny a další.

Výroba kuchyně, kuchyňské linky, vestavěné skříně Ostrava - sleva
Nabízíme návrh, výrobu a prodej: Kuchyně, kuchyňské linky na míru - akce sleva 20 %! Zajistíme vybavení kuchyně spotřebiči i praktickým drátěným programem. Vestavěné, vestavné skříně, šatní skříně na míru - akce sleva 25 %! Použití materiálu: - masiv, lamino, dýha, MDF.
Vestavěné skříně, kuchyňské linky, výroba nábytku Ostrava, Opava
Naše firma nabízí za zajimavé ceny výrobu nábytku, stolařství: - AKCE vestavěné skříně - 1/4 skříně zdarma - AKCE kuchyňské linky - na vybrané druhy kuchyní 50% sleva - dětské pokojíčky - kancelářský nábytek - dveře - obývací stěny - stoly - postele, válendy.
Prodej nábytku Mladá Boleslav
Prodej kuchyní a bytového i kancelářského nábytku. Náš sortiment: - Sektorový nábytek - Obývací pokoje - Sedací soupravy - Dětské pokoje - Kuchyně - Ložnice - Předsíně a jiné. Pro náš další sortiment klikněte na odkaz viz níže.
Kuchyně, kuchyňské linky Znojmo, Moravské Budějovice
Kuchyně, kuchyňské linky Znojmo, Moravské Budějovice. Naše firma provádí návrhy, vyrobu a instalaci standardních i atypických nábytkových produktů a sestav. Dodáváme nábytkové díly a stěny do: -obývacích pokojů -Kompletní ložnice samostatné postele vč. matrací -vyklápěcí postele -vestavěné skříně -šatní skříně -nábytkové ...
Moderní nábytek Jižní Čechy.
Prodáváme a vyrábíme nábytek: -kuchyně, sektorový i zakázkový nábytek -záruka 5 let na námi dodávaný nábytek -dovedeme barevně a designově sladit námi dodávaný nábytek se stávajícím interiérem -vyrábíme také BIO nábytek -bezplatné poradenství bytového architekta Návrhy veškerého nábytku, zaměření, výroba, doprava, ...
Kuchyně České Budějovice.
Prodáváme a vyrábíme nábytek, proto můžeme pružně reagovat na případné změny, úpravy, termíny dodání a vyřídit případnou reklamaci ve velmi krátkém čase a kvalitě. Vyrábíme kuchyňské linky, kuchyně, zakázkový nábytek. Záruka 5 let na námi dodávaný nábytek.
Šatní a vestavěné skříně na míru Slaný
Společnost HALBOS, s.r.o. nabízí zakázkovou, nikoli sériovou výrobu nábytku. Vestavěné skříně na míru vhodné pro jakýkoli prostor. Samozřejmostí je možnost vybrat si z velkého množství materiálů, barev a doplňků. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Praha prodej úložné prostory
Společnost Haworth Czech s.r.o. nabízí prodej úložných prostorů. - Kontejnery & Vozíky - Skříně & Skříňky - Police & Skříňky. Více info naleznete viz odkaz níže:
Prodej, akce lamelový, polohovatelný rošt, matrace, postel Valašské Meziříčí
SEKTOR NÁBYTEK s.r.o. nabízí prodej nábytku. Nyní v akční nabídce: - jídelní židle LAILA, GROOVE - dvojlůžko MARCO - konferenční stolek LINEA - matrace MAROKA, MADEIRA, MILANO - 1+1 zdarma - dvojlůžko DISCOVERY, ASPENA - pohovka DUET - anatomický polštář Jimm - motorový lamelový rošt Norma mot - polohovatelný lamelový ...
Vestavěné skříně kuchyně na míru Hradec Pardubice Holice Hořice Jičín
Truhlářství Pacholátko je zakázkovým truhlářstvím. Zajistíme Vám výrobu, dodávku i montáž nábytku. - vestavěné skříně na míru - kuchyně a kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek Restaurování starého nábytku. Královéhradecký kraj. Pardubický kraj.
Vestavěné skříně Hradec, Turnov, Jaroměř, Dobruška, Opočno, Náchod
Naše truhlářství Nývlt Náchod se zabývá originální, nadčasovou a zároveň stylovou výrobu nábytku a interierových doplňků. - výroba vestavěných skříní na míru Vestavěné skříně Vám bezplatně zaměříme, naceníme a poté namontujeme.
Design interiérů Praha 4
Společnost AMBER INTERIER s.r.o. navrhuje design interiérů bytových a komerčních. Jsme autorizovanými dovozci a prodejci bytového nábytku předních italských výrobců: - DOIMO a CALLIGARIS. Osvětlení: - PANZERI CARLO. Bytové koberce: - NANIMARQUINA a další. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výroba a prodej nábytku Sedlčany.
Vyrábíme celodřevěný nábytek ze smrku a borovice: postele, komody, stoly, židle, truhly, šatníky, prádelníky, knihovny, ložnice, rohové lavice, předsíňové stěny.
Dřevěný nábytek z masivu, Sedlčany.
UNIS-N vyrábí stylový dřevěný nábytek z masivu, který přinese do Vašeho domova radost z kresby, barvy a vůně dřeva. V našem sortimentu najdete dřevěné skříně, skříňky, TV stolky, dřevěné komody, knihovny, dřevěné postele z masivu, příborníky, konferenční stolky, jídelní stoly, dřevěné židle, atd.
Postele dřevěné, kovové, matrace Uherské Hradiště, Uherský Brod
Nabízíme produkty s dokonalou funkcí, rozmanitým designem a minimem požadavků na jeho ošetřování. Výroba, prodej veškerého nábytku od českého i zahraničního výrobce: -postele - dřevěné, kovové, s úložným prostorem, rozkládací -vysoké postele z masívního dubu nebo buku s úložným prostorem -ložnice -matrace - Gumotex, Every.
Výroba nábytku na míru.
Vyrobíme kuchyňské linky, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, interiérový nábytek. Samozřejmostí je odborná konzultace a zaměření na místě, dále následuje provedení 3D náhledů a cenové vyčíslení zakázky. Nábytek je montován našimi zkušenými montéry i s připojením případných vodoinstalací, elektroinstalací a plynoinstalace. Zakázky se ...
Vestavby vestavěných skříní po celý rok v akčních cenách, dodávky do celé ČR.
Na vestavby vestavěných skříní je po celý rok 2013 platná sleva 25%. Platná je stále též sleva 500Kč/každé posuvné dveře a věrnostní sleva pro stávající zákazníky. Na přání montujeme také o víkendech. Doprava zdarma pro okresy Strakonice, Prachatice, Písek, Tábor, České Budějovice a oblast Šumava. Dodáváme do celé ČR a trefíme aj na ...
Výroba a montáž  vestavěných skříní na míru, Volyně.
Nabízíme výrobu a montáž vestavěných skříní na míru, dětských pokojů, kuchyňských linek a veškerého nábytku na míru. Zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma.
Zakázková výroba, vestavěné skříně, kuchyně Dolní Benešov, Opava
Q11 s.r.o. nabízí realizaci nábytku, zakázkovou výrobu: - jídelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - předsíně - komerční protory.
Kuchyňské studio Hradec Králové – truhlářství LJ Heřmanův Městec
Firma LJ spol. s.r.o. Vám nabízí kuchyňské linky na míru, vestavěné skříně, židle, vybavení interiérů. Jste z Hradce Králové a přemýšlíte, proč zvolit právě nás? - 7 let záruka na kuchyňské linky - Grafický návrh zdarma - Montáž zdarma - Jsme výrobci = nejlepší cena a žádný příplatek za atyp - 15 let na trhu – stovky dobrých ...
Vestavěné skříně Olomouc
Nabízíme výrobu a motáž vestavěných skříní, dveře otvírací, posuvné, skládací, dřevěné, prosklené, šikmé do podkroví a atypický nábytek.
Nábytek Znojmo
Nábytek Znojmo. Sortiment: -jídelní, kancelářské židle -sedací soupravy -skříně -prodej nábytku -komody -police -sektorový, čalouněný, z masívu nábytek -kancelářská křesla -věšáky, němý sluha -postele z masívu(smrk, buk, olše) -projekce a prodej kuchyní na míru -prodej postelí -válendy -kancelářský ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Nejlevnější nábytek v Praze
Nabízíme nejlevnější nábytek v Praze. Garance nejnižších cen v ČR! Kvalita za skvělé ceny. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Internetový prodej nábytku
Prodej: - obývací stěny - nábytkové stěny - nábytek z borovicového masivu - konferenčni stoly - jídelní soupravy - jídelní stoly - jídelní židle - ložnice - postele z borovicového masivu - šatní skříňě - ...
Výroba nábytku
NÁVRHY A REALIZACE INTERIÉRŮ Již 16 let působíme na trhu v oblasti zakázkové výroby nábytku -kuchyňské linky, dětské pokoje, vestavné skříně, dětské pokoje, obyváky ale také kancelářský nábytek, vybavení hotelů nebo nábytek do nemocnic. Kvalita a příznivé ceny !!!!!!!!!!!!!!