Skvělý dojem interiéru tvoří především nábytek, který si můžete nechat zhotovit na míru neb vybrat z již hotového sortimentu. Tradičním materiálem již není pouze dřevo, ale také kov a sklo. Vaše potřeby uspokojí nábytek do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, kuchyně, předsíně, pracovny i dětského pokoje.

Masivní nábytek co bude dlouho sloužit-z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru
Kvalitní masivní nábytek co bude dlouho sloužit dodá Stolářství Smetana. Vybírejte z různých dřevin - z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru. Působíme nejčastěji v okolí Zlína, Uherského Hradiště.
Zdravotní kancelářské židle Therapia pro pohodlné, zdravé sezení
Pro pohodlné, zdravé sezení v práci je vhodné pořídit si model zdravotní kancelářské židle Therapia od firmy INTERIER GROUP z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj.
Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Dětské rostoucí židle, stoly, dětský rostoucí nábytek-eshop
Dětský rostoucí nábytek je investice, co Vám ušetří peníze. Dětské rostoucí židle a stoly můžete pořídit přes eshop firmy Interier Group z okresu Uherské Hradiště.
Kancelářský nábytek, vybavení prodejny-Zlínský kraj
Moderní kancelářský nábytek i vybavení prodejny na míru dodá Stolařství Smetana s provozovnou nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Barevný nábytek do mateřské školy, školky-dětské kuchyňky, skříňky
Stolařství Smetana s.r.o. vyrábí barevný dětský nábytek pro mateřské školy, školky především v regionu Uherské Hradiště. Dodáme barevné skříňky, poličky, dětské kuchyňky.
Manželské, patrové dětské postele z masivu, lamina
Kvalitní manželské postele i dětské patrové postele a válendy dodá Stolařství Smetana. Vyrábíme z masivu i lamina. Zakázky přijímáme především v regionu Zlínský kraj.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Ergonomické židle Therapia do kanceláře i ordinace-pro dlouhodobé sezení
Pro dlouhodobé sezení bez bolesti zad jsou vhodné ergonomické zdravotní židle Therapia firmy INTERIER GROUP Uherské Hradiště. Oceníte je v kanceláři i ordinaci.
Dětský nábytek na míru-vestavěné skříně, postele, stoly
V Truhlářství a stolářství Zavadil můžete objednat dětský nábytek na míru. Vyrábíme vestavěné skříně, dětské postele a stoly. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Vestavěné, šatní skříně, účelové šatny na míru z Truhlářství Trtek
V truhlářství Trtek Suchá Loz Vám vyrobíme účelové šatny na míru i vestavěné, šatní skříně z laminotřískových desek. Klientelu máme z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Kuchyňské linky na míru, rohové, do paneláku-3D návrhy, výroba
U firmy D&M DESIGNE z regionu Uherský Brod si můžete objednat kuchyňské linky na míru. Dodáme 3D návrhy rohové linky či klasické do paneláku. Výroba na zakázku.
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Obývací stěny, skříně a veškerý nábytek do obývacího pokoje z lamina
V Truhlářství Trtek vyrábí na míru nábytek do obývacího pokoje, obývací stěny, skříně, televizní stolky i police. Jde o nábytek z lamina. Působí v regionu Zlínský kraj.
Výprodej nábytku-sedací soupravy, jídelní židle, nábytkové sety
Nezmeškejte výprodej nábytku u firmy TOPOS-T Staré Město u Uherského Hradiště. Za zvýhodněné ceny vybírejte sedací soupravy, jídelní židle, nábytkové sety.
Skříně na míru-skříň do koupelny, chodby, předsíně, s posuvnými dveřmi
Stolařství Zavadil dodá na míru skříně do koupelny, chodby, předsíně. Vyrobíme skříň s posuvnými dveřmi nebo otevíracími dvířky. Působíme v regionu Kroměříž a okolí.
Plné i prosklené posuvné interiérové dveře-instalace na zeď, do pouzdra
Posuvné interiérové dveře dodá Truhlářství Trtek. V provedení plné i prosklené. Instalace dveří je na zeď či do pouzdra. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
Manželské, dětské postele, válendy, dvoulůžka-vybavení ložnice
Za rozumné ceny můžete pořídit u firmy TOPOS - T dětské postele, válendy i dvoulůžka, manželské postele a celé vybavení ložnice. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Moderní kuchyně, kuchyňské linky-realizace na míru, rekonstrukce
Stolařství Smetana provádí rekonstrukce kuchyňské linky i realizace moderní kuchyně na míru. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Zdravotnické, speciální židle pro zdravotnictví Medico-výroba, eshop
Speciální kategorií eshopu firmy KAPA Zlín jsou Zdravotnické židle Medico, určené hlavně pro zdravotnictví, ale i do kanceláře. Firma má stálou nabídku i vyrábí židle na zakázku.
Moderní kuchyňské linky od českého, slovenského výrobce-v akci
Firma TOPOS - T nabízí v akci několik typů kuchyní. Vybírejte moderní kuchyňské linky od českého nebo slovenského výrobce. Prodejna Staré Město-Uherské Hradiště.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Vybavení obývacího pokoje, ložnice na míru-výroba z lamina
Od Truhlářství Trtek bude výroba ložnice na míru podle Vašich představ. Vyrábíme z lamina, dodáme i vybavení obývacího pokoje a další nábytek. Působíme v okrese Uherské Hradiště.