Skvělý dojem interiéru tvoří především nábytek, který si můžete nechat zhotovit na míru neb vybrat z již hotového sortimentu. Tradičním materiálem již není pouze dřevo, ale také kov a sklo. Vaše potřeby uspokojí nábytek do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, kuchyně, předsíně, pracovny i dětského pokoje.

Moderní vzhled kuchyně - fóliovaná kuchyňská dvířka v různých dekorech
Moderní vzhled získá Vaše kuchyně, pokud si pořídíte fóliovaná kuchyňská dvířka od firmy Trachea Holešov. Velký výběr různých dekorů.
Nerozbitná nábytková dvířka, obklady stěn v imitaci skla - akrylátový materiál GLAKS
Novinkou prémiové série EXTRA & DELUXE společnosti Trachea, a.s. z regionu Zlínský kraj je akrylátový materiál GLAKS - věrná imitace skla, nerozbitný. Vhodný je pro nábytková dvířka i obklady stěn.
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku - grafický návrh
Kuchyně Trunkát v okolí Uherského Hradiště a Otrokovic vám poradí jak kuchyni co nejlépe využít, zpracuje grafický návrh, pomůže s výběrem materiálů a nakonec kuchyni vyrobí, nainstaluje.
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Vestavěné skříně - moderní nábytek a efektivně využitý prostor
Kompletní výroba vestavěných skříni v prvotřídní kvalitě a s individuálním přístupem k Vašemu přání. Využijte efektivně každý prostor, firma Trunkát Interier ve Zlíně Vám splní Vaše představy.
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Kompletní výroba, dodávka kuchyňských linek, interiérů - dlouholetá tradice
Kuchyňské studio Kuchyně Trunkát s působností ve Zlínském regionu a více než 15-ti letou tradicí v oboru Vám exkluzivně nabízí kompletní výrobu a dodávku kuchyňských linek a interiérů.
Laminovaná lakovaná dvířka T.effect - matná nábytková dvířka odolná UV záření i otiskům prstů
Dalším produktem výrobce nábytkových dvířek, firmy Trachea Holešov, jsou laminovaná lakovaná dvířka T.effect v matném provedení, odolná UV záření i otiskům prstů. Vybírejte z pěti barevných odstínů.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Grafický motiv, digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka Overface
Společnost Trachea a.s. Holešov využívá technologii Overface - digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka. Grafický motiv vyberete dle svých požadavků - přírodní, abstraktní, dětské, speciální.
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Návrh řešení interiéru a výroba nábytku na míru - kuchyně, kuchyňské linky, vybavení do bytu, kanceláře
Výrobce nábytku na míru, firma HT-interier Vizovice, přijímá zakázky v regionu Zlínský kraj. Zpracujeme řešení nového interiéru a vyrobíme nábytek do bytu, kuchyně, vybavení kanceláře i jiných prostor
Specialisté na nábytek a kuchyně, zhotovení na míru v nejvyšší kvalitě
S realizací nábytku dle Vašich představ Vám pomůže firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně. Kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, koupelny nebo dětský pokoj v zaručené kvalitě.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Kvalitní vestavěné šatní skříně Indeco - profesionální výroba na míru
Vestavěné skříně Indeco a výrobu šatních skříní na míru provádí společnost MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína, která skříně vyrábí přesně podle Vašich přání.