Chcete se zahřát a zároveň zpříjemnit interiér či zahradu? Pro vytápění i příjemnou atmosféru se skvěle hodí krby a kamna včetně příslušenství a služeb v oblasti jejich výroby, prodeje, montáže a servisu. Z pestré nabídky si můžete vybrat různé druhy krbů a kamen, jako jsou kachlové, zahradní, teplovzdušné, elektrické, plynové, s výměníkem a další.

Zahradní krby, altány, pergoly, houpačky Frýdek Místek
Naše firma se zabývá výstavbou na klíč: - zahradní krby z umělého kamene - zahradní krby z přírodního kamene (pískovec, andezit, žula, vápenec) - houpačky, prolézačky pro děti ze dřeva - modely větrných mlýnů - vozíky - altány - pergoly - dřevěný zahradní nábytek - studny.
Infratopení a infrapanely Ostrava, Nový Jičín, Příbor, Kopřivnice
Naše firma se zabývá výrobou, distribucí a prodejem infratopení a infrapanelů. Tento systém vytápění ušetří až 30% nákladů oproti běžným vytápěním typu plyn, tuhá paliva.
Krby Třinec, krbová kamna, krbové nářadí, krbové vložky, biokrby
Nabízíme prodej: - krbová dvířka - rohová, rovná - krbové mřížky - krbové ventilátory - kouřovody - ocelové, nerezové - cihlové komíny CIKO - krby bez komínu - Bio krby - krbová kamna - teplovodní krbová kamna - teplovzdušné krbové vložky - krbové vložky - teplovodní krbové vložky - krbové římsy - krbové obestavby - krbové nářadí - ...