Chcete se zahřát a zároveň zpříjemnit interiér či zahradu? Pro vytápění i příjemnou atmosféru se skvěle hodí krby a kamna včetně příslušenství a služeb v oblasti jejich výroby, prodeje, montáže a servisu. Z pestré nabídky si můžete vybrat různé druhy krbů a kamen, jako jsou kachlové, zahradní, teplovzdušné, elektrické, plynové, s výměníkem a další.

Teplovodní i teplovzdušné, horkovzdušné krbové vložky LECHMA - prodej, eshop
Společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci je výhradním dovozcem krbových vložek LECHMA do České republiky a Slovenska. Teplovodní krbové vložky je možno pořídit z Programu Zelená Úsporám.
Stavba kompletních domácích krbů na klíč
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá nejen prodejem, ale také stavbou kompletních domácích krbů a kamen dle Vaších požadavků.
Krbové doplňky Opava - podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů, opravné spreje na kouřovody
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá komplexními službami v oblasti krbů. Nabízíme k prodeji všechny krbové doplňky jako jsou podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů a opravné spreje na kouřovody.
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů - novinky
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů můžete zakoupit u firmy MBTerm-krby s.r.o. v Třinci, která je jejich přímým a výhradním dovozcem. Nyní pro vás máme novinky.
Krby, krbové vložky kvalitních značek Kratki, Unico - velkoobchod, eshop
Krby a krbové vložky kvalitní značky Kratki či Unico můžete zakoupit ve velkoobchodě nebo na eshopu společnosti MBTerm-krby s.r.o., která se specializuje na krby a jejich realizaci.
Venkovní zahradní krby, které vytvoří atmosféru
Pokud přemýšlíte nad změnou vaší zahrady, obraťte se na společnost ABC service z Frýdku-Místku, která prodává moderní venkovní zahradní krby, které vytvoří tu pravou atmosféru.
Prodej, e-shop, teplovzdušné krbové vložky UNICO, bezroštové, roštové
Společnost MBTerm-krby s.r.o. s celorepublikovou působností Vám jako přímý dovozce krbových vložek exkluzivně nabízí novou kolekci teplovzdušných vložek UNICO bezroštových i roštových.
Zahradní výrobky z betonu, umělého kamene - krby, lavičky, ploty
Chcete si na svou zahradu pořídit krb, lavičku nebo plot z betonu či umělého kamene? V tom případě je pro vás firma Art Beton s.r.o. tou správnou volbou. Na zakázku vám vyrobí zahradní výrobky z betonu i umělého kamene, které zaručeně vydrží! Díky dlouholetým zkušenostem a působením na trhu více jak 15 let jsme schopni vyrobit vše od ...
Stavba, kompletní realizace, zhotovení kamen a krbů na klíč
Stavba, kompletní realizace, zhotovení kamen a krbů na klíč, to vše realizuje společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci, Ostravě a Frýdku Místku.
Prodej, e-shop bezroštové, roštové teplovodní krbové vložky UNICO
Společnost MBTerm-krby s.r.o. si Vám jako výhradní importér krbových vložek UNICO dovoluje představit novinku na českém trhu – teplovodní bezroštové vložky NEMO a roštové krbové vložky NEPTUN.
Krby, kamna a krbové vložky za akční ceny
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá stavbou krbů a kamen. V sortimentu produktů naleznete také krbové vložky a další příslušenství.
Krbová kamna, vložkování komínů
Krbová kamna, kominictví, vložkování komínů. Mimořádné slevy.
Zkušení krbaři a kamnáři vám zajistí stavbu, realizaci krbů i komínů
Pokud sháníte zkušeného a spolehlivého krbaře či kamnáře, který vám zhotoví obestavbu krbových vložek, tak se neváhejte obrátit na firmu KRBY SLABÝ v Kopřivnici.
Krbová kamna, biokrby Opava, Ostrava, Bruntál, Krnov, Nový Jičín
24 mall s.r.o. nabízí prodej, stavbu, realizaci, e-shop: - biokrby (nástěnné, luxusní, přenosné, stolní), k výstavbě nepotřebujete komín - krbová kamna (vytápění obytných místností, rekreačních zařízení) - litinová kamna - kachlová kamna - kachlová kamna teplovodní - krbová kamna teplovodní - kamna Romotop - sporáky na pevná ...
Zahradní krby, altány, pergoly, houpačky Frýdek Místek
Nabízíme výstavbu na klíč: - zahradní krby z umělého kamene - zahradní krby z přírodního kamene (pískovec, andezit, žula, vápenec) - houpačky, prolézačky pro děti ze dřeva - modely větrných mlýnů - vozíky - altány - pergoly - dřevěný zahradní nábytek - studny.
Krby od MBTerm zahřejí a potěší
Středobodem každé domácnosti byl odjakživa zdroj tepla. V pravěku se lidé scházeli u ohně, později u kamen. Koho by nebavilo koukat na plameny ohně, které jsou mnohdy záživnější než kdejaký program v televizi. A právě od toho jsou tu krby od MBTerm – spojují rodiny, zahřejí a poskytují báječný estetický zážitek. V dnešní uspěchané době nemáme ...
Stavba, prodej zahradní krby, krbové mřížky, kotle na tuhá paliva Opava
24 mall s.r.o. nabízí stavbu, realizaci a dodávku kompletních krbů na klíč. Dále se zabývá prodejem a e-shopem: - krbová kamna - litinová kamna - biokrby - elektrické krby - zahradní krby - krbové obestavby - jednorázové grily - krbové mřížky, vložky - krbové doplňky, nářadí - sporáky, spotřebiče na pevná paliva - kouřovody - ...
Krby, biokrby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí Třinec
Společnost MBTerm-krby s.r.o. nabízí prodej, Eshop, montáž: - krby - krbová kamna - teplovodní krbová kamna - biokrby - krby bez komínu - krbová dvířka (rovná, rohová) - zakázková výroba - teplovzdušné krbové vložky - teplovodní krbové vložky - teplovzdušné rozvody - příslušenství ke krbovým vložkám (bezpečnostní ventil, ...
Prodej, e-shop krbová, litinová kamna Komforter 11 KW
Nabízíme k prodeji krbová kamna KOMFORTER 11 KW: - volně stojící rustikální litinová kamna - vhodné k vytápění domů, bungalovů, bytů, garáží, sklepů, kokmerčních prostor - tepelně odolné sklo 800C - šroubované a utěsněné grafitovým tmelem - výkon 11,6 KW - výbava - deflektor, popelník, rošt, boční a přední dveře - ...
Prodej, e-shop elektrický krb optiVISION RC, wideVISION RC, clasVISION RC, grandVISION Opava
24 mall s.r.o. Opava nabízí prodej a e-shop elektrických krbů: - elektrický krb optiVISION RC s dálkovým ovládáním - cena 6.674,- Kč s DPH - elektrický krb wideVISION RC s dálkovým ovládáním - cena 6.559,- Kč s DPH - elektrický krb clasVISION - cena 4.154,- Kč s DPH - elektrický krb clasVISION RC s dálkovým ovládáním - cena ...
Prodej, e-shop krbová kamna, krby, krbové vložky Frýdek, Ostrava, Karviná
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej, dodávku, montáž, e-shop: - krby - krbová kamna - bio krby - krbové vložky - krby do paneláku - krbový ventilátor - příslušenství krbových vložek - krbové obestavby - krbové římsy - krbové mřížky - krbové nářadí - komínové vložky - kouřovod - oválné vložky - ...
Akce, prodej, e-shop krbových kamen, krbů
Máme pro Vás akční nabídku, prodej, e-shop krbů a krbovýck kamen: - krbová kamna Trentino...9.990,- Kč - krbová kamna Grand Max Plus 11 s výměníkem.....26.992,- Kč - krbová kamna Jotul F 163....30.595,- Kč - krbová kamna Seville antracit ref.: 6192-00.....11.040,- Kč - krbová kamna Chambord antracit ref.: 6191-00.....11.040,- Kč ...
Krbová kamna, krby Frýdek-Místek, Praha
ABC service nabízí velkoobchod, maloobchod, prodej: - krbová kamna různých typů do bytů, domů, chat, chalup - krby na zakázku z mramoru, žuly, přírodního pískovce - krbové vložky - stavba: - zahradní krby z umělého kamene nebo z přírodního kamene
Akční nabídka krbových kamen
Vážení zákazníci, připravili jsme pro vás překvapení v podobě výrazné slevy na vybrané výrobky Romotop. Jedná se o krbová kamna REGGIO, OGUN 03, SIENA I, SIENA II, HARO, SORBAS, NATURA 11, RIANO. Platnost akce do vyprodání zásob.
Stavební práce, rekonstrukce Třinec
Firma D 5, a.s. zajišťuje komplexní servis všech stavebních prací. Zámečnické práce. Elektrotechnické práce. Stavební práce. Žárotechnické práce: - opravy, rekonstrukce vysokých pecí - opravy žárovyzdívek licích pánví,mezipánví - bourání vyzdívky - čištění hrdel - výměna odpichu - bourání hydraulickým kladivem. .