Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře Bariera - výroba bezpečnostních dveří
Firma TOPDOORS z regionu Zlínský kraj doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře Bariera. Výroba bezpečnostních dveří v bezpečnostní třídě RC2 a RC3.
Kvalitní plastová okna GEALAN - prodej, montáž
Společnost MAPEKO Marek Petráš Uherský Brod prodává plastová okna GEALAN. Zajišťuje prodej i montáž plastových oken v lokalitě Uherské Hradiště.
Akce na interiérové dveře Retro - sleva 20% na plné i prosklené dveře
U firmy TOPDOORS Uherské Hradiště můžete využít akce na interiérové dveře Retro, na plné i prosklené dveře je až do odvolání sleva 20%. Dveře Retro mají design prověřený generacemi.
Plechová střešní krytina Clara s prokazatelným původem-novinka od Klempos-střechy
Novinka od firmy KLEMPOS-STŘECHY ! Přicházíme s vlastní značkou střešní krytiny s prokazatelným původem, CLARA plechová střešní krytina. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.
Posuvné, prosklené interiérové dveře a bezpečnostní vchodové dveře
U firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště zakoupíte interiérové prosklené či posuvné dveře za zajímavé ceny, na výběr i bezpečnostní vchodové dveře.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Zdící, stavební materiál, betonové výrobky-program Pro-Bonus
Nakupte stavební, zdící, izolační materiál, betonové výrobky a další sortiment stavebnin na prodejně PRO-DOMA Uherský Ostroh a sbírejte body v programu Pro-Bonus.
Výhodný nákup stavebního materiálu, Pro-Bonus jaro, podzim-sbírejte body
V síti stavebnin PRO-DOMA běží program Pro-Bonus jaro, podzim. Udělejte výhodný nákup stavebního materiálu a sbírejte body. Navštivte nás v okrese Uherské Hradiště, Brno, Hodonín.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Stavební materiály levně-s bonusy a věrnostním programem v PRO-DOMA
Síť stavebnin PRO-DOMA na prodejně Uherské Hradiště-Kunovice a Uherský Ostroh nabízí levně stavební materiály. S bonusy a věrnostním programem získáváte zajímavé slevy.
Posuvné dveře, stěny Patio Life-bezbariérové řešení, také atypické rozměry
Díky posuvným stěnám Patio Life vpustíte do svého domu světlo. Posuvné dveře, bezbariérové stěny Patio Life dodá v regionu Zlínský kraj, Praha firma TVT EURO-okna. Vyrobí také atypické rozměry.
Akce na lexan, polykarbonát dutinkový, plný, plexisklo-prodej i rozvoz
Využijte akce na plný a dutinkový polykarbonát i plexisklo u firmy Lexan Kunovice. Právě nyní prodej za výhodnější ceny, rozvoz materiálu zajistíme.
Krytina střešní, plechová, pálená, plastová-eshop, prodej
Plechová střešní krytina CLARA od firmy Klempos-střechy z okresu Uherské Hradiště má vysokou kvalitu. V eshopu firmy je na prodej i pálená a plastová střešní krytina.
Plné i prosklené posuvné interiérové dveře-instalace na zeď, do pouzdra
Posuvné interiérové dveře dodá Truhlářství Trtek. V provedení plné i prosklené. Instalace dveří je na zeď či do pouzdra. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
Eurookna zamezující rosení skel, atypických rozměrů, oblouková-montáže
Firma TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště provádí montáže eurooken - jedná se o eurookna zamezující rosení skel, standardní typy, oblouková i atypických rozměrů.
Prodej, montáž dřevěné interiérové dveře
Dřevěné interiérové dveře pořídíte u firmy MONTPLAST Uherský Brod. Interiérové dveře dodáváme od firmy Zlomek, s.r.o., zajistíme i montáž dveří. Působíme především v regionu Uherské Hradiště a okolí.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Stavebniny, truhlářské výrobky, dětský nábytek z masivu Bánov
Společnost Stav Šimanský s.r.o. Bánov prodává truhlářské výrobky, dětský nábytek z masivu, polohovací židle. Stavebniny Bánov najdete na adrese Bánov 702 - nabízíme velkoobchodní prodej stavebního materiálu. Využijte možnost dopravy na místo určení.
Posuvná bezbariérová stěna PATIO-LIFE všech rozměrů
Posuvná bezbariérová stěna PATIO-LIFE od firmy TVT EURO-okna je ideální řešení pro propojení interiéru s exteriérem. Dodáváme ji v různých rozměrech. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výhodná akce na pokroková střešní okna ROTO Zlín, Uherské Hradiště
Výhodná podzimní akce na střešní okna ROTO probíhá do 30.11.2015 u firmy Klempos - střechy, s.r.o. Najdete nás nedaleko Zlína i Uherského Hradiště v obci Březolupy. Zvolte vhodný typ pro Váš dům - v nabídce je novinka ROTO Q s klik systémem montáže, dále nabízíme okna výsuvně-kyvná Designo R7, výklopně-kyvná Designo R8 a kyvná okna ...
Hadicové spony, plastové stahovací, ocelové pásky-prodej Uherský Brod
Společnost TEMAX tech Uherský Brod je významným dodavatelem upevňovací techniky. Velkoobchodním prodejcům dodáváme např. hadicové spony, plastové stahovací pásky, ocelové montážní pásky. V našem sortimentu také najdete: - hadicové spony ABA, MAXI OPEN, COBRA, KALE - deformační nerezové spony SE - trubkové objímky - nekonečné pásy - ...
Plastová zatravňovací dlažba, dlaždice, tvárnice Zlínský kraj, Brno
Společnost Puruplast, a.s. Uherské Hradiště našla dlouhodobé řešení pro zpevnění příjezdové cesty, travnaté plochy u vjezdu. Zpevnění umožňuje plastová zatravňovací dlažba, tvárnice. Dodávky realizujeme především v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Brno. Vyrábíme a prodáváme různé typy dlažby - Puruplast E50, IG40, IG30, MP38. ...
Kamenné obklady Uherský Brod-fasády, schody, desky, parapety
V Kamenictví TRTEK Vám vyrobí kamenné parapety, desky, obklady fasády, schodů. Karel Trtek je spolehlivý kameník. Naše klientela je především v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Kamenictví Trtek je rodinná firma s téměř 40-letou tradicí v oboru. Vyrobíme venkovní schody i vnitřní obklady schodiště z kamene, parapety, koupelnové i ...
Chemická kotva, kotevní technika-eshop, prodej Uherské Hradiště
Pro ukotvení zábradlí, balkonu, pergoly můžete použít chemické kotvení. V eshopu firmy GOLD Products s.r.o. je na prodej kotevní technika. Chemická kotva, malta se používá pro kotvení těžkých břemen, dynamicky namáhaných konstrukcí, stavebních dílů, technologických zařízení apod. Je vhodná pro ukotvení ve všech typech materiálů - v betonu, ...
Zpevňování, úprava ploch, jezdeckých povrchů Zlín, Uherské Hradiště
Společnost Puruplast, a.s. je výrobce zatravňovací dlažby. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, používáme tuto dlažbu pro zpevnování a úpravu travnatých ploch a jezdeckých povrchů. Zatravňovací dlažbu Puruplast můžete vyplnit zeminou, pískem, kamennou drtí nebo drobnými oblázky. Máte jezdecké centrum, farmu či statek? Využijte našich ...
Prodej dřeva, drtičky na biomasu, na dřevo, slámu
Společnost Green Energy Machine Product s.r.o. nabízí na prodej dřevo na biomasu a také drtičky na slámu, biomasu a kladívkový drtič na biomasu a štěpkovače. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Bližší informace na tel.: 77885241. Prodáváme i kotle a kamna: -kotle a kamna na spalování pelet, briket a biomasy -kotle na ...