Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čerpadlo na beton - čerpání betonu pískovým čerpadlem P 718 TD
Společnost TUFÍR Kunovice u Uherského Hradiště má k dispozici pískové čerpadlo P 718 TD na jemný beton. Čerpání betonu nabízí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Sanitární keramika, radiátory, plynové kotle - prodej živnostníkům i kutilům
Pestrý sortiment vodo-topo-plyn materiálu najdete na prodejně VTP Pelka Staré Město. Živnostníkům i kutilům prodáváme sanitární keramiku, armatury, plynové kotle, radiátory a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Trubkové plynové infrazářiče Reznor - nejlevnější řešení vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště doporučuje jako nejlevnější řešení vytápění hal trubkové plynové infrazářiče Reznor.
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Výroba kvalitních plastových, hliníkových oken dveří Uherský Brod
Kvalitní plastová okna a plastové dveře Vám sníží náklady na vytápění. Pořiďte si je od českého výrobce oken a dveří firmy MONTPLAST Uherský Brod. Výroba plastových a hliníkových oken i dveří v naší firmě probíhá již téměř dvacet let! Naše výrobky mají dlouhou životnost a vysokou kvalitu. Výroba z kvalitního německého profilu firmy GEALAN ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.