Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej stavebního materiálu, dlažby, obklady, cihly, izolace, sádrkartony
Prodej stavebního materiálu v naší firmě Raab Karcher s 50ti pobočkama po celé ČR, najdete u nás nejen dlažbu, obklady, cihly, izolace a sádrokartony, ale i mnoho dalšího.
Luxusní sprchové kouty ANNEA za výhodné ceny
Luxusní sprchové kouty ANNEA v provedení antiplakové úpravě za výhodné ceny. Luxusní sprchové kouty ANNEA prvotřídní kvalita do vaší koupelny. Exkluzivní bezrámové zástěny dodají sprchovému koutu na atraktivitě. Kvalitní zástěny jsou z čirého skla o síle 6 mm. Antiplaková úprava udrží déle skla bez jediné kapky. Zástěny ANNEA si můžete ...
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Solární sestavy pro ohřev teplé vody Praha - tepelné systémy HAIER
Nabízíme solární sestavy pro ohřev vody a systémy HAIER. Naše prodejny naleznete v Praze i ve všech dalších regionech ČR.
Vodiče a kabely všeho druhu Kladno - vysoce flexibilní, odolné a stíněné
Ve společnosti Helukabel CZ se již řadu let zabýváme výrobou a prodejem nejen průmyslových kabelů a vodičů všeho druhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Pronájem mobilní WC pro invalidy na akce či při sportu
Výhodný pronájem invalidního mobilního WC. Invalidní mobilní WC toaleta najde své využití především na kulturních či sportovních akcích.
Střešní krytiny s dlouhou životností – Kolín
Základem střešní krytiny je kvalitní ocelový plech, který je oboustranně žárem zinkován.
Silové kabely Kladno - pro instalaci do země, betonu, kanalizací i zdi
Silové kabely jsou vhodné pro uložení do země a instalaci do betonu, kanalizací nebo do zdí. Speciální kabely vyrábíme v naší firmě v kraji Kladno.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Výroba a prodej kabelů a vodičů Kladno - pokrýváme mezinárodní potřeby
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je mezinárodním výrobce a prodejcem kabelů a vodičů.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Spojovací materiál, který vás při práci nezklame, Kolín
Profesionální řemeslníci, ale i domácí kutilové z Kolína i okolí si u nás zkrátka přijdou na své. Spojovací materiál, který vás nezklame.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Výroba montáž prosklené stěny, zimní zahrady, zasklení fasády Praha
Provádíme výrobu a montáže následujících výrobků: hliníková okna, hliníkové dveře a stěny, zimní zahrady, prosklené fasádní stěny s okny a dveřmi, ateliérová okna.
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Přírodní kámen v interiéru -  Kamenné obklady INDOOR
Přírodní kámen v interiéru je tou pravou volbou pro Vás. Kamenné obklady INDOOR jsou nejen designové, ale i praktické a trvanlivé. Kamenné obklady můžete použít pro Váš krb, stěnu, v koupelně i v kuchyni. Udělejte Váš prostor originálním! Kamennými obklady můžete obložit celé stěny či podlahy nebo jen použít pásek pro ozvláštnění ...
Lehká střešní ocelová krytina | Kolín
Lehká střešní ocelová krytina je tou pravou volbou pro ty, kteří potřebují mít střechu s elegantním vzhledem a zároveň střechu nízké hmotnosti. V oboru jsme specialisty a krytinu Vám nejen prodáme, ale i poradíme jak s ním manipulovat. Lehká střešní ocelová krytina je žárem zinkovaný ocelový plech. Navrchu jsou organicky upravené povlaky a ...
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Výroba elektroměrových rozvaděčů Příbram - přímé a nepřímé měření
Elektroměrové rozvaděče využijete pro měření spotřeby elektřiny v rodinných domech, stavbách, rekreačních objektech, dílnách nebo provozovnách. Vhodné pro distribuční společnosti E-ON, ČEZ i PREdi.
Okruhové jistící skříně Příbram - v zapuštěném provedení i na povrch
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčů nn, jak v distribučních sítích a staveništích, tak i v okruhových jistících skříních.
Nic nekupujte, jen si pronajměte mobilní WC | Nymburk
Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech. Využijte pronájem WC na firemní či soukromé akce, festival nebo na stavbu.
Hliníková okna a dveře výroba, montáž Praha - pro rodinné a bytové domy a další objekty
Osvědčeným výrobcem hliníkových oken a dveří pro rodinné a bytové domy a další objekty je společnost ALUCON PLUS, která sídlí v Rudné.
NOVINKA - mobilní wc  pro naše nejmenší
Zajišťujeme pronájem jak dětských toalet, tak i jiného sortimentu, které zaručí veškeré pohodlí na venkovních akcích.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů České Budějovice.
Komplexní řešení v oblasti sanitární techniky, pronájem a servis mobilních toalet TOITOI zajistí v okrese České Budějovice TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. se sídlem v Boršově nad Vltavou.
Stoupačkové rozvaděče Příbram - pro rekonstrukce v panelácích či jiných bytových domech
Takovýto typ rozvaděče byl navržen kvůli technickému stáří již dříve instalovaných rozvaděčů v bytových a panelákových domech. Nový rozvaděč si ponechal dispozice a rozměry stávajících rozvaděčů.
Stavebniny, dlažba, tvárnice Kladno -  kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace
Chystáte se stavět rodinný dům, chatu nebo jinou soukromou, či veřejnou stavbu? Pak určitě víte, jak je důležité nepodcenit správný výběr stavebního materiálu.
Kámen pro obklad, obkladové pásky, přírodní kámen prodej - Ben pásky
Kámen pro obklad, obkladové pásky či přírodní kámen - Ben pásky Vám zajistí David Donát z firmy Kámen Donát. Obkladový pásek Ben je kámen určený k obkládání Vaše interiéru i exteriéru. Zadní strana obkladové pásku je řezaná a přední je přírodní. Dodáváme v barvě od béžové až po šedou s kresbou, která je více čí méně znatelná. Pásky můžete ...
Stavební materiál pro kvalitní dům - stavebniny Kladno - velký výběr stavebních materiálů
Potřebujete stavební materiál a nevíte, na koho se obrátit? Plánujete začít se stavbou domu?
Mobilní WC pronájem - WC Servis s.r.o.
Mobilní WC se hodí v mnoha případech, ať už pořádáte zahradní oslavu pro pár přátel či festival. Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech.