Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Staveništní rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele pro staveništní rozvaděče podle platných norem ať již s elektroměrem nebo bez elektroměru, obraťte se na společnost AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Kvalitní stavební materiál je základem kvalitního domu - Nymburk
Stavíte, renovujete či opravujete dům? Pak se vám určitě budou hodit kvalitní stavebniny. Pořízením dobrého stavebního materiálu uděláte ten nejdůležitější krok k podařenému výsledku. Na prodej stavebnin se zaměřuje i naše firma STAVEXA – stavebniny. Prodej stavebního materiálu neuskutečňujeme pouze v obci Sadská, kde se nachází naše sídlo, ale ...
Výroba, prodej, dovoz, malta, beton, písek, drť
Zajišťujeme výrobu, prodej, rozvoz zavlhlého betonu, malty, písku, drti různé hrubosti.
Obkladová skla, skleněné obklady kuchyňských linek | Nymburk
Sklo se dodáváme v široké barevné škále barev a dekoračních potisků. Velkou výhodou je, že můžete dodat i vlastní fotografii a mít tak naprosto originální obkladové sklo.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, siloxany, silikony, akryl
V našich stavebninách pro Vás máme k dipozici míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, namícháme Vám siloxany, silikony i akryl.
Pronájem mobilní wc Praha chemické záchody Poděbrady Kolín Hradec
Prodej a pronájem mobilních toalet pro pořádání firemních, kulturních a výstavních akcí.
Spojovací materiál Kolín – Šrouby Klocová
Šrouby Klocová - na naše zboží se můžete spolehnout. Spojovací materiál co pevně spojí a jen tak se nerozpojí.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Plastová okna Vekra do náročných podmínek - vhodná pro pasivní domy
Plastová okna odolná vůči prachu, počasí a také proti hluku. O odolnost se postará středové těsnění spolu s rozšířenou stavební hloubkou.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.
Kadibudka pronájem, WC servis, suché WC, mobilní toalety, obytné buňky
Zabýváme se především pronájmem a prodejem, servisem mobilních WC, kadibudek, pisoárů, suchých WC, mobilních toalet, obytných buněk, ale i mobilního oplocení.
Výroba, prodej, dovoz, malta, beton, písek, drť
Zabezpečujeme výrobu, prodej, dovoz malty, betonu, písku, drti, dále Vám zajistíme odvoz suti i odpadu v okolí Kolína, Kutné Hory i Čáslavi.
Beton Kolín, Kutná Hora – betonový mix pro malé, střední a velké stavby
Naše betonárka sídlící v Kolíně disponuje moderní automatickou míchací linkou na výrobu malty a betonu.
Zdvižně posuvné portály – jednoduché a funkční propojení vnitřních a venkovních prostor
Hledáte ideální a jednoduché řešení propojení vnitřních a venkovních prostor zasklenou plochou? Řešení přináší společnost VEKRA s širokou nabídkou zdvižně posuvných portálů.
Česká plastová a dřevěná okna Vekra - poctivou českou kvalitu najdete u společnosti VEKRA OKNA
Tato ryze česká společnost vyrábí česká plastová okna a dveře, stejně jako dřevěná okna a dveře té nejvyšší kvality, se kterými váš dům navždy prokoukne!
Splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů, pisoárů, vypouštěcí zařízení
Dodáváme různé koupelnové vybavení, jako jsou splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů nebo pisoárů, různý vypouštěcí zařízení a další.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Sprchový kout s vaničkou - parní kabina
Nabízíme vám jedinečnou parní kabinu pro jednu osobu – sprchový kout s vaničkou. Je vyroben z vysoce kvalitních hliníkových profilů.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.
Závitové tyče Příbram
Závitové tyče v Příbram a jejím okolí seženete v prodejně pana Radka Kubery, Vespos. Na prodejně je skladem široký sortiment spojovacího materiálů - závitové tyče, matice, šrouby, vruty a další.
Prodej, sanitární keramika, umyvadla, wc, bidety, pisoáry, klozety
Prodej sanitární keramiky do koupelny, najdete u nás různé druhy umyvadel, WC, bidetů, pisoárů, klozetů a mnoho dalších.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Vespos Příbram
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu se v Příbrami věnuje prodejna Vespos, u které nakupují velké podniky i malé podniky nebo jednotlivci.
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Kabely a vodiče pro infrastrukturu výroba, prodej Kladno
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je jedním z největších evropských výrobců a dodavatelů v oblasti kabelů, vodičů a kabelového příslušenství.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely opatřené kabelovou konfekcí - připravené k rychlé montáži
Stále více uživatelů v poslední době volí kabely a vodiče opatřené kabelovou konfekcí přímo připravené k montáži, a proto naše společnost HELUKABEL nabízí širokou řadu právě tohoto typu kabelů.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno