Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba a prodej dveří, podlahářské práce Plzeň.
Výroba, montáž dveří. Velkoobchod, maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Kompletní podlahářské práce.
Plynové spotřebiče Plzeň
Nabízíme: -vařiče -hořáky -plynové lampy -kartuše -teplomety. -plynové kotle, ostatní plynové spotřebiče: -topidla, sporáky, ohřívače vody -plyn, topení, dodávka, montáž
Plynové kotle Plzeň
Nabízíme: -kotle plynové -plynové spotřebiče všech značek -sporáky -topidla -ohřívače vody Provádíme dodávku i montáž
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Plastová okna, garážová vrata Klatovy
Dodáváme a montujeme plastová a dřevěná okna, garážová vrata, bránové pohony, okenní parapety, žaluzie, interiérové dveře, včetně zednického začištění a likvidace starých oken
Výroba betonové směsi okr. Klatovy.
Výroba, prodej: -umělý kámen -betonové směsi, betonu -cementové zboží . Silniční motorová a nákladní doprava.
Betonářské písky, kamenivo, Klatovy.
Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo obsypy kolem domů a chodníků.
Stavebniny pro hrubou stavbu Plzeň.
Stavebniny - vše pro hrubou stavbu. Novinky: Vsakovací bloky na likvidaci dešťové vody. Vsakovací tunel na likvidaci dešťové vody včetně čelní stěny. Kompostery a polyethylenová kanalizační šachta. Polyethylenová kanalizační a vodoměrná šachta. Polyethylenové cisterny na dešťovou vodu.
Vrata,brány,garážová a průmyslová vrata pro Plzeň a Plzeňský kraj
Výroba ,prodej ,montáž a servis: Vjezdové brány - křídlové ,otočné ,pojezdové ,posuvné ,samonosné.Garážová vrata - výklopná ,sekční ,rolovací ,křídlová.Garážová vrata Hörmann.Průmyslová vrata - sekční ,rolovací ,rychloběžná ,skládací.Průmyslová vrata Hörmann.Vjezdové závory.Parkovací zábrany.Pohony pro garážová vrata.Pohony pro vrata a ...
Dřevěné, koženkové shrnovací dveře Přeštice
Nabízíme dřevěné, plastové, koženkové, prosklené, ale i plné shrnovací dveře, stěny Harmonie. Dále nabízíme vizitky, razítka, kopírování, textil pro volný čas.
Vrata,brány Plzeň
výroba, prodej, montáž, servis: -vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -předokenní rolety -vjezdové závory -parkovací zábrany, plastové clony -elektrické pohony-dálkové ovládání -zakázková kovovýroba -elektroinstalace -opravy, servis
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.
Betonové směsi Domažlice
Vyrábíme betonové směsi, prodáváme stavební materiál, provozujeme čerpací stanici, nabízíme stavby na klíč.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby.
Plastová okna, Třemošná
Dodáváme plastová okna a dveře, dále dodáváme dřevěná okna a dveře v provedení EURO, špaletová okna, vídeňská okna, historické repliky, hliníková okna a dveře. Jsme držitelem certifikátu ISO 9001. Pro naše zákazníky nabízíme splátkový prodej s minimálním navýšením ceny.
Sklenářské, tesařské práce Malesice.
Sklenářství-zasklívání: -lodžií, balkonů -výroba a montáž zimních zahrad -okna, dveře i v bytech -vchodové dveře. -montáž plastových oken. Tesařství: -montáž a dodávka krovů -kompletní dodávky střech -podbíjení říms a stropů -obklady stropů a stěn -podbíjení podlah -výroba a montáž dřevěných schodů.
Nemrznoucí směs
Nabízíme, prodáváme Novinka - Nemrznoucí směs do ústředního topení MAXITHERM