Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Přípojkové a rozpojovací skříně okr. Rokycany.
Výroba a prodej: -přípojkové a rozpojovací skříně -rozvaděče plastové -staveništní -atypické -k transfostanicím -pro fotovoltaické elektrárny -pro veřejné osvětlení. Pilíře a skříně: -pro měření elektřiny -pro měření plynu. Více informací viz níže.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kotevní chemie, tesařské kování, brusné kotouče, vrtáky, nerez vruty, Plzeň.
Další sortiment, který je v současné době v naší nabídce: Hřebíky: - stavební dle ČSN 022825 Chemie: - kotevní chemie: kartuše VM - SF Vrtáky: - pro vrtání - do betonu, do kamene - DIAGER - SDS-plus pr. 6 - 20 mm - ULTRA - válcová stopka pr. 6 - 20 mm - Vrtáky do kovu HSS do pr. 13 mm Sadové závitníky a závitová očka od M3 - ...
Spojovací materiál Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -šrouby -šrouby speciální -šrouby se šestistrannou hlavou -šrouby s vnitřním šestihranem -matice šestihranné, křídlové, závěsné, kruhové -závitové tyče -vruty -podložky.
Prodej kotlů, Tachov.
Prodej, montáž: -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety. Značky: KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP.
Veškeré podlahové krytiny Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, pokládka: -plovoucí podlahy -koberce -laminátové, dřevěné, korkové podlahy -linoleum.
Sanitární vybavení, koupelny Klatovy.
Dodávka, montáže: -plynové spotřebiče, topidla, ohřívače -koupelnový nábytek -umyvadla, dřezy, senzory -záchody, bidety -vodovodní baterie, čerpadla -sanitární vybavení -topná tělesa, radiátory -kotle, kamna, sporáky -bojlery, průtokové ořívače.
Výroba plastových rozvaděčů, okr. Rokycany
Nabízíme rozvaděče nízkého napětí, přípojkové, rozpojovací, elektroměrové skříně z termosetů. Integrované skříně a pilíře pro měření plynu, elektřiny, spojů a pod. Certifikace dle ČSN, EN výroba dle ISO 9001 - 2001
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Tepelná čerpadla Plzeň
Tepelná čerpadla odnímají teplo z okolního prostředí (vody,vzduchu nebo země),převádějí ho na vyšší teplotní hladinu a následně umožnují teplo účelně využít pro vytápění nebo ohřev teplé vody Tepelné čerpadlo se většinou skládá ze dvou částí - venkovní a vnitřní - venkovní a vnitřní.
Prodáváme výrobky z umělého kamene, plastové plotové profily.
Prodej: -výrobky z umělého kamene -plastové plotové profily, plastová zatravňvací dlažba.
Instalatérské a plynoinstalatérské potřeby Klatovy.
Prodej: -plynoinstalatérské zboží -instalační materiál, instalatérské potřeby -izolace -solární panely na ohřev vody.
Prodej a servis kotlů Klatovy.
Prodej a servis: -kotle Dakon, Beretta, Imergas, Wolf, Vailant, Ling, Atmos, Viadrus, Protherm, Viessmann -kotle na tuhá paliva.
Elektronické výkonové součástky Česká republika.
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součástky, IGBT moduly, tyristorové moduly.
Zajišťovací materiál Plzeň.
Prodej zajišťovacího materiálu: -kolíky, nýty, čepy, závlačky -ségrové kroužky, třmenové kroužky.
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Elektronické výkonové součástky Plzeň
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součátky, IGBT modul, tyristorové moduly.
Plynové kotle, spotřebiče Plzeň
Nabízíme plynové kotle, plynové spotřebiče značek MORA, IMMERGAS, THERM DAKON, KARMA, QUANTUM, GAS, MEVA, GASEX - provádíme dodávku a montáž. Prodáváme pokojové termostaty, instalační materiál, vařiče, plynové lampy, teplomety
Vodotěsná jímka Domažlice
Nabízíme 2 ks betonových vodotěsných jímek o obsahu min, 6 m3 i s přejezdnými bet. poklopy.
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Sanitární keramika, keramické obklady, dlažby, Sušice.
Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku, keramické obklady českých i zahraničních výrobců. Prodáváme vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, stavební chemii.
Výstavba a rekonstrukce komunikací Horšovský Týn
Nabízíme asfaltové směsi a beton, zabýváme se recyklací stavebních materiálů, výstavbou a rekonstrukcí komunikací.
Bezpečnostní dveře Plzeň
Již od roku 1997 zastupujeme v našem regionu předního německého výrobce interierových dveří firmu Prüm. Značka Prüm je synonymem pro precizní zpracování, širokou nabídku modelů a solidnost, výhodou jsou dodací termíny již od 1 týdne. Nabídku doplňuje naše vlastní modelová řada VV Manufactura a dále možnost inividuální výroby veškerých ...
Obklady a dlažby Sušice.
Velkoobchod, maloobchod: -keramické obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců.
Betonové směsi okr. Klatovy.
Výroba, prodej: -cementové zboží -umělý kámen -betonové směsi.
Prodej a doprava kameniva, písku Klatovy.
Nákladní autodoprava, souprava auto+vlek, tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily. Přeprava sypkých hmot. Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo.
Prototypová výroba
Nabízíme výrobu nejen prototypových forem a dílů jak pro automobilový průmysl, tak pro stroje atd. Formy vyrábíme jak z dodaných CAD dat, tak z fyzických dílů a maket, jsme schopni tyto díly i naskenovat a převést do CAD dat. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou prototypů pro firmy jako Škoda Auto, AKT plastikářská technologie Čechy, Kasko atd. ...