Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Systém pex-al-pex pro vícevrstvé trubky, tvarovky, fitinky na potrubí
Jestli-že se chystáte dělat nové rozvody vody nebo rozvody k podlahovému topení, pak použijte systém pex-al-pex určený pro vícevrstvé trubky, tvarovky i fitinky. Vše seženete ve firmě Kover (Jeseník).
KOVER, spol. s r.o.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu a vybavení
Široký sortiment vodoinstalačního a topenářského vybavení a materiálu zakoupíte v okolí Litovle a Mohelnice v prodejně MÄFIPO - Ivo Filip v Litovli.
Drogerie, barvy, čistící a úklidové prostředky – vše na jednom místě
Drogerii, čistící a úklidové prostředky nebo barvy a laky – a to vše a navíc na jednom místě zakoupíte v Drogerii Navrátil v Němčicích na Hané.
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Špičkové dřevěné vchodové, interiérové dveře - výroba, prodej
Vchodové dveře jsou vizitkou domu, ale také by měly kvalitně zabezpečit a dobře zaizolovat váš dům od nepříznivých vlivů počasí. Proto je zde firma ALBO, která vám vyrobí dveře nejen v Olomouci.