Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!