Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej a pokládka obkladů a dlažeb Písek.
Regionální zastoupení firmy MAPEI Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...
Nádrže a ohřívače vody Jindřichův Hradec.
Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Stavebniny, střešní systémy Nová Bystřice.
Velkoobchod stavebnin a střech do celé ČR: -betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy -střešní krytiny, střecha, střechy, střešní systémy, stavebniny -cihly, zdicí systémy a materiály,eternit, střešní okna, malty -difuzní fólie, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony,okapy.
Plynospotřebiče okr. Tábor.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis, revize: -plynové a olejové hořáky PBS Třebíč, VPS Hradec Králové, ZTS Litomyšl, JUNKERS, BENETONE, OLYMP, FERROMATT, DUNPHY, ACV, HOVAL -kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, ETI, DAKON, BUDERUS, IMMERGAZ, INTERCONTI, HERMANN, ARISTON. Pozáruční servis: ...
Garážová vrata, rolety, markýzy Písek.
Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
Stavební řezivo a střešní latě za snížené ceny
Nabízíme stavební řezivo smrkové trámy a fošny ze sériové výroby za 4900 Kč/m3 pro drobný odběr nebo za 4600 Kč/m3 při odběru na celý kamion, dále nabízíme střešní latě za cenu 11,52 bm (4800 Kč/m3) včetně impregnace. Veškeré nabízené řezivo spadá do 1.jakostní třídy. Nabídka je platná při platbě v hotovosti. Bližší informace o možnostech sériově ...
Vodoinstalační a topenářský materiál Tábor
Nabízíme vodoinstalační a topenářský materiál, vybavení koupelen, sanitární keramiku, obklady, dlažby.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Podlahové krytiny, podlahářské práce Písek.
Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Dveře a zárubně, podlahy, schodiště Strakonice
Nabízíme dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, plovoucích podlah, schodišť, půdních schodů. Prodáváme pouzdra pro posuvné dveře, palubky, prkna, hranoly.
Terasy Grenadeck
GRENA, a.s. nabízí WPC (dřevoplastové) terasové systémy Grenadeck WPC, plotovky Grenafence vč. celého plotového systému, desky s vysokým leskem Grenagloss a protipožární materiály Grenamat. Přijďte nás navštívit na IBF 2011!
Plynová zařízení České Budějovice.
Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.
Střešní krytiny, okapové systémy České Budějovice
Nabízíme včetně montáže střešní krytiny, okapové systémy, trapézové plechy, fasádní obkladové a zateplovácí PVC systémy, polykarbonáty a sklolamináty, finské šindele, finský zahradní dřevěný nábytek.
Spojovací materiál České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.
Velkoobchod, prodej nábytku České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, pracovní židle, jednací židle - sedací soupravy, komplexní řešení interiérových celků - interiérové doplňky - osvětlení - návrhy interiérů - 3D návrhy
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Sekční vrata Trido EVO
Nový systém sekčních vrat - vrata Trido EVO Jediná sekční vrata, která lze montovat do otvoru a není nutné nadpraží. Zcela nové řešení vrat bez nutnosti zednických úprav, technologie využívající stávající zárubně vrat, výrazné zjednodušení práce a finanční úspora. vrata Evo - bez bourání - bez starostí - bez ztráty hloubky garáže
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Dveře a zárubně - prodej / renovace
Prodej a montáž nových dveří a zárubní od tuzemských i zahraničních renomovaných firem, prodej kování, renovace starších dveří a zárubní, poradenství pro orientaci v sortimentu na trhu.
Prodej a pokládka podlahových krytin Soběslav
Provádíme pokládku podlahových krytin, PVC, linolea, korků, koberců, broušení a renovace starých dřevěných podlah, montáž celomasivních prkenných podlah, montáž parketových vlysů.