Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Parapety a kování Týn nad Vltavou.
Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE, kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Závěsy pro plastové dveře, Týn nad Vltavou.
Závěsy pro plastové dveře. Moderní vchod do domu se vyznačuje různými požadavky na jednotlivé prvky.Představuje na jedné straně individuální vkus jejich obyvatel ale musí rovněž splňovat nejvyšší standardy proti vloupání,tepelné izolace a designu. Závěs společně s dveřní výplní a dveřní klikou přebírá „nosnou“roli. Žádný profil není stejný, ale ...
Venkovní obklady, Týn nad Vltavou.
Venkovní obklady se staly v poslední době velmi oblíbeným dekoračním materiálem. Dají se využít i jako obklady říms nebo obklady fasád a finálně tak dotvoří vzhled exteriéru vašeho domu. Materiály, ze kterých jsou venkovní obklady vyrobeny, kombinují dlouhou životnost s minimálními nároky na údržbu. Produkty Deceuninck jsou tak tvarově stálé ...
Parapety Týn nad Vltavou
Nabízíme vnitřní parapety dřevotřískové, vnitřní parapety plastové, venkovní hliníkové parapety, větrací mřížky parapetů, izolační a ozdobné desky.
Prodej kotlů včetně uvedení do provozu, Tábor.
Topení Dodáváme kotle včetně uvedení do provozu od firmy : DAKON , ATMOS , VIADRUS, OPOP , PROTHERM , GEMINOX Otopná tělesa : VIADRUS , KORÁDO , PURMO Čerpadla : GRUNDFOS , WILO.
Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Kotevní, bourací a vrtací technika, spojovací materiál České Budějovice.
Prodáváme spojovací materiál, kotevní techniku, bourací a vrtací techniku. Nabízíme mechanické a chemické kotvy, nastřelovací techniku. Na veškeré přístroje zajišťujeme záruční a pozáruční servis.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Podlahářské práce Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Výroba rozvaděčů Milevsko
Vyrábíme kompletní NN rozvaděče dle vlastní nebo dodané dokumentace, rozvaděče pro řízení výrobních technologií, elektronické komponenty pro průmyslové využití, hladinové spínače, ponorné elektrody.
Stavebniny Nová Bystřice
Zabýváme se velkoobchodním prodejem stavebnin a střech: betonová krytina, betonové a pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny a systémy, cihly, zdící systémy a materiály, střešní okna, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony, okapy.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Likvidace a přeprava odpadů Vodňany
Nabízíme prodej pohonných hmot, prodej uhlí, písku, nákladní dopravu, likvidaci a přepravu odpadů.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Slevy střešních krytin-KM Beta, Tondach, Mediterran.
Nabízíme slevy na střešní krytiny. KM Beta až 40%, Tondach až 35%, Mediterran až 36%. Slevy platí do konce listopadu a nebo do vyčerpání zásob.
Prodej, dveře, zárubně, okna Dačice.
Prodej, montáž: -dveře vnitřní, vchodové a protipožární -zárubně obložkové -plastová okna -dřevěné šindele.
Podlahové topení SCHÜTZ okr. Jindřichův Hradec
Nabízíme dodávku a montáž podlahového topení zn. SCHÜTZ, plynové kotle, kotle na LTO a tuhá paliva, radiátory, koupelnová tělesa, solární systémy, tepelná čerpadla
Garážová a průmyslová vrata okr.Strakonice
Nabízíme montáž a servis - garážová, průmyslová, rychloběžná vrata, předokenní rolety, žaluzie, sítě proti hmyzu do oken a dveří, shrnovací dveře, čalounění dveří, těsnění oken a dveří, markýzy, zahradní brány, závory.
Střešní krytiny, izolace střech Český Krumlov.
Prodej střešních krytin, střešní konstrukce, klempířských prvků -střešní a zemní fólie -izolace střech -dřevostavby -rekonstrukce střech -práce s montážní plošinou -půjčovna lešení -zelená úsporám.
Prodej stavebnin Nová Bystřice.
Prodej:- betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny, střešní systémy. Stavebniny: -cihly, zdicí systémy a materiály, eternit, střešní okna.
Spojovací a vyspravovací materiály ze dřeva okr. Strakonice.
Spojovací lamely, vyspravovací lodičky, nábytkové kolíky, vyspravovací suky, zaslepovací zátky, nábytkové úchytky, zábradlí, tyčoviny, soustružené díly. Soustružení dřeva.