Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Truhlářské práce Praha západ
Nabízíme truhlářské práce. Výroba: - zahradní nábytek - zahradní altány - dřevěné ploty - dřevěné ohrady - pergoly - laminátové plovoucí podlahy - ostatní. Bližší informace naleznete na webových stránkách viz odkaz níže.
Rolety do novostaveb
Společnost PROALU s.r.o. vyrábí pro Vás předokenní rolety pro zabudování v novostavbách i pro dodatečnou montáž. Naší specializací jsou rolety do speciálních roletových překladů ve zdivu HELUZ nebo POROTHERM. Rolety dodáváme včetne dopravy a montáže na místě stavby. Dále nabízíme také markýzy a vrata.
Výroba požárně odolné dveře
Společnost WEIKR, Stavební díly, spol. s r. o. vyrábí a dodává požárně odolné dveře. Jednotlivé konstrukce můžeme dodat v následujících kategoriích: - jedno a dvoukřídlové dveře - dělící stěny - fasáda s požární odolností z exteriéru - fasáda s požární odolností z interiéru - automatické posuvné dveře - střešní světlík.
Ochrané pracovní rukavice semišované
Ochranné semišové rukavice dodáváme v následujících velikostech S, M, L, XL Cena bez DPH za 1 pár 9,50- Kč Cena bez DPH za balení 114,- Kč Cena bez DPH za karton 1140,- Kč Balení odsahuje 12 párů a karton obsahuje 10 balení.
Dezinfekční chemie pro autobusy a tramvaje
Česká firma Vám nabízí české výrobky od českého výrobce s dlouholetou výrobní tradicí ověřenou normami ISO. Jsme dodavatelé průmyslových odmašťovadel dávkovačů a zařízení. Nabízíme čistící prostředky pro městskou, příměstskou i dálkovou přepravu osob a zboží Čistící prostředky také pro: - úklidové firmy - pro individuální úklid ...
Výroba tlakových nádob
Společnost K-PROTOS, a.s. se specializuje na výrobu a montáže zařízení pro chemický průmysl a energetiku. Tlakové zařízení: - nádoby, reaktory, zásobníky, míchané nádoby - ohříváky - chladiče - kondenzátory - potrubní části. Naše služby: - strojní výroba - strojní montáže - strojní údržba, opravy a servis - elektro práce ...