Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR - vrtání do železobetonu
Představujeme Vám univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR k vrtání na sucho nebo na mokro, ručně vedený nebo s vrtacím stojanem.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180
Další novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o. je diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Travní osivo - Lysá nad Labem – prodej více než 300 odrůd
Toužíte po krásném trávníku či jiné travní ploše? S kvalitním travním osivem od společnost GRENEX s.r.o. z Lysé nad Labem vypěstujete bohatý trávník i v klimaticky náročných podmínkách.
Nábytkové kování, spojovací kování, zásuvky, konzole - katalog on-line, ceník
Společnost Schachermayer, spol. s r.o., velkoobchod v oblasti železářského zboží nabízí široký sortiment produktů v oblasti nábytkového kování.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Tyčová lisovačka - radiální lis pro výrobu lisovaných spojení v malých prostorech
Tyčová lisovačka REMS Mini-Press 22 V ACC umožní výrobu lisovaných spojení v šachtách a malých prostorech. Jedná se novinku v sortimentu REMS vyrobenou na přání zákazníků.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výroba dřevěného interiérového nábytku Jílové u Prahy – přesně podle Vašich představ
Potřebujete do Vašeho domova jedinečný kus nábytku, který nikde nemůžete sehnat? Nechce si vyrobit jedinečný kus dřevěného interiérového nábytku v ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Tlaková kanalizace pro rodinné domy, rekreační i průmyslové objekty
Efektivní tlaková kanalizace, systémy a technologie pro rodinné domy, chaty a chalupy, byty i průmyslové objekty vyrábí a dodává společnost REGAPLAST s.r.o.
Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Zakázková výroba krbů Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá výrobou krbů a zpracováním přírodního a umělého kamene. Nabízíme např: - zakázkovou výrobu krbů a krbových dílců - výrobu kuchyňských pracovních desek - výrobu koupelen včetně návrhu a realizace - zakázkovou výrobu schodišť z umělého i přírodního kamene - výrobu okenních parapetů. Dále ...
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.
Vchodové plastové dveře v různém stylu, posuvné dveře včetně zaměření, výroby a montáže
Vchodové plastové dveře na míru Vám vyrobí společnost H - TERM s.r.o. - plastová okna a dveře z Dobříče u Prahy. Postaráme se o výrobu, zajistíme dodávku a montáž oken, dveří a jiných doplňků.
Obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Praha - pro interiéry i exteriéry
Vnitřní i venkovní obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Vám na přání zhotoví kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Pronájem prostor Jílové u Prahy – 200 až 500 m2
Sháníte skladovací prostory k pronájmu v blízkosti Prahy? První jílovská a.s. nabízí možnost využití volných kapacit vlastních nevytápěných skladovacích prostor ve střeženém areálu v Jílové u Prahy.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Montáž střešních oken Praha – profesionálně a se zárukou
Zvažujete pořízení a montáž střešních oken? Pak se můžete s důvěrou obrátit na spolehlivou firmu Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy, která má s montáží střešních oken bohaté zkušenosti.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Koupelny a kuchyně v mramorovém, žulovém nebo travertinovém provedení Praha
Toužíte po luxusní a nadčasové koupelně nebo kuchyni v mramorovém, žulovém či travertinovém provedení? Vaše přání Vám vyplní kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.