Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Nástěnné bytové klimatizace Praha – komfortní bydlení při horkém počasí
Nemáte rádi rozpálený byt při vysokých letních teplotách? Nemůžete v noci spát kvůli horku? Řešením jsou nástěnné bytové klimatizace nabízené společností SOKRA s.r.o. se sídlem v Praze.
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Střešní krytina Praha – široký výběr materiálů, tvarů a barev
Hledáte dodavatele střešní krytiny na Váš dům? Široký výběr matriálů, tvarů, profilů a barev vyrábí a dodává spolehlivá firma Alumex spol. s r.o. z Prahy.
Markýzy a pergoly výroba Praha - zajímavé řešení venkovního stínění pro Váš byt nebo dům
Venkovní stínění pro každý byt nebo dům Vám vyrobí přesně podle Vašich představ společnost Vekra spol. s r.o. - specialista na stínění.
Vnitřní i venkovní stínění výroba Praha  -  rolety, žaluzie nebo japonské stěny pro Váš byt nebo dům
Vyrábíme venkovní i vnitřní stínění pro každý nový byt nebo dům. Váš byt nebo dům díky zajímavému stínění získá nový impuls.
Magnety a magnetické výrobky - permanentní magnety, magnetické separátory, fólie
Od svého založení firma ELIDIS s.r.o. dodává magnety a nejrůznější typy magnetických výrobků. Jako dovozce a výrobce firma nabízí velmi výhodné ceny.
RAMSEY nástroje RKO – snadné rozebírání a skládání řetězů se zvýšenou odolností
Konec nekonečného odkládání a komplikacím při rozebírání a skládání řetězů se zvýšenou odolností proti opotřebení – v nabídce CONTRA Praha s.r.o. je k mání novinka - RAMSEY nástroje RKO.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Magnetické materiály –  široká nabídka, špičkové zpracování
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele magnetických materiálů, magneticky měkkých i trvalých magnetů, obraťte se s důvěrou na společnost Elidis s.r.o. se sídlem na Praze východ, Odolena Voda.
Plastová okna Vekra do náročných podmínek - vhodná pro pasivní domy
Plastová okna odolná vůči prachu, počasí a také proti hluku. O odolnost se postará středové těsnění spolu s rozšířenou stavební hloubkou.
Zdvižně posuvné portály – jednoduché a funkční propojení vnitřních a venkovních prostor
Hledáte ideální a jednoduché řešení propojení vnitřních a venkovních prostor zasklenou plochou? Řešení přináší společnost VEKRA s širokou nabídkou zdvižně posuvných portálů.
Česká plastová a dřevěná okna Vekra - poctivou českou kvalitu najdete u společnosti VEKRA OKNA
Tato ryze česká společnost vyrábí česká plastová okna a dveře, stejně jako dřevěná okna a dveře té nejvyšší kvality, se kterými váš dům navždy prokoukne!
Květinová výzdoba Praha - návrh, realizace a údržba
Návrh květinové výzdoby do interiérů, realizaci a následnou údržbu provádí pražská společnost Matouš Hydroponie s.r.o. Pěstování rostlin za pomocí hydroponie nabízí nepřeberné možnosti. Naše nabídka rostlin je díky zahraniční spolupráci velice obsáhlá. Na výběr je z nepřeberného množství druhů, různých velikostí i tvarů. Spolu s designovými ...
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.
Rámování obrazů Praha – unikátní technologie tažení hliníkových lišt - rámovací systém NIELSEN
Rámujeme obrazy pomocí unikátní technologie tažení lišt z čistého hliníku v naší pražské dílně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Absorpční chladící věže Praha východ - prodej klimatizačních jednotek
Absorpční chladící klimatizační jednotky a věže nabízí k prodeji společnost Sokra klimatizace Praha SOKRA, s.r.o.
Klimatizace Haier pořídíte i přes e-shop Praha - 1. profesionální internetový obchod klimatizací
Pokud řešíte horké letní měsíce nebo si potřebujete přitopit v přechodném a zimním období, pořiďte si klimatizaci/ tepelné čerpadlo.
Solární sestavy pro ohřev teplé vody Praha - tepelné systémy HAIER
Nabízíme solární sestavy pro ohřev vody a systémy HAIER. Naše prodejny naleznete v Praze i ve všech dalších regionech ČR.
Klimatizační zařízení a split multisplit systémy pro kanceláře i administrativní budovy
Společnost SOKRA s.r.o nabízí prodej klimatizačního zařízení, čističky vzduchu, multi split systémů.
Gastro vybavení prodej Praha východ Doubek
Gastro vybavení je nezbytná součást k provozování restaurace, hotelu či jídelny.
Zařízení reverzní osmózy prodej a servis Chrášťany - technologicky propracovaný princip
Prodej kvalitních zařízení zajišťujících reverzní osmózu, která se kompletně postará o výrobu demineralizované vody pro zdravotnické účely, chemické podniky, umývárny a další.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Domácí úpravny vody Chrášťany - servis na správném místě
Chcete pít kvalitní, chutnou a zdravou vodu ze svých kohoutků? Domácí opravny vody zvýší kvalitu vaší vody a zbaví jich všech nežádoucích látek.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene - kamenická výroba Praha
Společnost Daha Nehvizdy nabízí výrobu kuchyňských desek z přírodního kamene:
VEKRA garážová vrata Elegant výroba montáž
Garážová vrata Vekra ELEGANT Vám poskytnou možnost doladit si kompletní vzhled domu i garáže přesně podle Vašich představ. Vlastnosti: - moderní a prověřená konstrukce - výroba panelů v ČR - kvalita provedení - snadná instalace - minimální nároky na prostor v garáži - bezpečný provoz díky infrazávoře - zabezpečení objektu - ochrana ...