Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.
Zahradnické služby, údržba zahrad Kostelec nad Černými Lesy
Po celé České republice realizujeme projekty zahrad u rodinných domů a rekreačních objektů, pro areály podniků a firem, pro obce, hřiště a sportoviště.
Truhlářství Mapefi - kvalitní dřevěný nábytek do Vašeho domova!
Neztrácejte sháněním truhláře čas. Jsme ryze česká firma s orientací na výrobu kvalitního interiérového nábytku.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Vjezdové brány a ploty Praha, samonosné brány, kolejnicové brány, křídlové brány, teleskopické
Naše firma se zabývá dodávkami, montáží a odborným servisem vjezdových brán a plotů jak pro privátní výstavbu, tak i pro průmyslový sektor.
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Podlahové krytiny Marmoleum, PVC, WPC s odbornou pokládkou
Rozhodli jste se k rekonstrukci stávající podlahy? Stavíte dům a hledáte dodavatele kvalitní podlahy? Realizujete výstavbu nové terasy či okolí bazénu? Se vším Vám pomůže naše společnost Jiří Horák.
Distanční šrouby, piktogramy v prvotřídní kvalitě - výroba a prodej Praha
Distanční šrouby vhodné k upínání skla či deskových materiálů nebo jednoduché grafické piktogramy vyrábí a prodává společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Pronájem skladovacích prostor, veřejné sklady s manipulační technikou, okres Praha-východ
Skladovací prostory pro uskladnění zboží pronajímá společnost SRB DEPO - veřejné sklady Jiří Srb z obce Klecany. Poskytujeme komplexní skladovací služby včetně vykládky a manipulace s paletami.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Návrh květinové výzdoby interiéru Praha – pro zkrášlení každého prostoru
Profesionální služby návrhu květinové výzdoby do všech typů interiérů a péče o tyto květiny nabízí firma Matouš Hydroponie z Prahy.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Nerezová umyvadla a dřezy – prvotřídní kvalita
Širokou nabídku kuchyňských a vyvařovacích nerezových dřezů a umyvadel nejen pro gastro podniky nabízí v prvotřídní kvalitě společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Substrát Seramis - unikátní minerální substrát, přesazování v jakémkoli ročním období
Matouš Hydroponie s.r.o. je společnost distribuující unikátní minerální substrát Seramis. Substrát je vhodný pro pokojové rostliny i pro balkónovky. Přesazovat můžete v průběhu celého roku.
Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.