Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výstavba vodovodů a kanalizací Kladno
Firma Petr Kožený s.r.o. nabízí: - výstavbu vodovodů, kanalizací - plynovodů - melioračních prací - tvorby krajiny, parkových a sadových úprav, závlah. Také provozuje vodohospodářskou infrastrukturu (kanalizace, vodovody, ČOV). Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Zásobování staveb Kladno
Naše společnost se zabývá kompletním zásobováním občanských a bytových staveb včetně prodeje veškerého stavebního materiálu. Sortiment: - YTONG - KM BETA - SUPERTHERM - BEST SCHIEDEL - lepenky - střešní krytina - střešní šindele - tavné pásy a další. Zásobování stavebním materiálem, stavby organizací i soukromníků.
Systémy požárního odvětrání Kladno
Společnost FK servis nabízí systémy požárního odvětrání. Kouř a toxické plyny, vznikající při hoření v případě požáru, ohrožují nejvíce zdraví a život lidí. Zařízení na odvod kouře a tepla umožňují odvést kouř z ohně do otevřeného prostoru nebo snížit jeho koncentraci. Tím se sníží nebezpečí dříve, než se kouř rozšíří v budově a únikové ...
Hydranty prodej Kladno
Společnost FK servis je dodavatel hydrantových systémů firmy Gras: - Univerzální hydranty - Základní hydranty - Hydranty FUTURE – moderní design skříní - Speciální hydranty - Prestige line - nová linie vnitřních hydrantů GRAS - Doplňky hydrantů Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Výroba a montáž nábytku Slaný
Společnost HALBOS, s.r.o.nabízí výrobu a montáž nábytku. Výroba je převážně zaměřena na vestavěné skříně. Vybavení skříně si můžete zvolit na míru. Je vhodné doplnit zásuvkami, kde se snadno schovají drobné věci. Barevná provedení: - laminovaná dřevotříska - dýha. Kalkulace a návrhy provádíme zcela zdarma. Zákazníkům nabízíme ...