Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Nová garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR - prodej Kladno
Dodáváme a montujeme garážová vrata pouze od kvalitních výrobců. Garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR můžete zakoupit u společnosti Hanoka – Ing. Hanzla v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů, originály energetických štítků, energetická náročnost skupina B.
Prodejna stavebnin, materiál na stavby, zdící prvky, omítky, Kladno
Prodejna stavebnin, prvky a materiál na stavby, zdivo, omítky, střešní krytiny, izolace, okapové systémy a obklady zajišťuje společnost Rajniš stavebniny Kladno.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Zdící materiály prodej Kladno – odolný, vhodné i pro nízkoenergetické stavby
Stavíte? Sháníte kvalitní zdící materiál, který je vhodný i pro nízkoenergetické stavby? Pak se spolehněte na nabídku společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Mobilní oplocení TOI TOI - pronájem -  celá ČR
Nabízíme k pronájmu mobilní oplocení v několika variantách (průhledné, neprůhledné, vysoké, nízké, nebo samostojné).
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Mobilní toalety, WC, toitoika, pisoáry, karavany a přívěsy, Slaný
Mobilní WC toalety, toitoika s umyvadlem, přebalovacím pultem, pisoáry, karavany, hygienické zázemí na kempy, společenské akce zajišťuje TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Zahradní stoly, židle, lavičky, přístřešky ze dřeva, prodej, e-shop
Dřevěný zahradní nábytek, smrkové stoly, židle, lavičky, křesla, houpačky, přístřešky z kvalitního materiálu, s dlouhou životností prodává LIFASTAV, spol. s r.o., Kladno.
Sprchové kouty a vaničky Hüppe, vysoká funkčnost, atraktivní design, snadná péče
Nový sprchový kout či celou koupelnu Vám navrhne a zrealizuje společnost Hüppe s.r.o. ze Slaného. Sprchujte se a relaxujte na místě, které bude přesně takové, jaké jste si vysnili.
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Omítky a zateplovací systémy – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních omítek a zateplovacích systémů pro novostavby i rekonstrukce naleznete v nabídce společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.