Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Návrh a výroba designové kuchyně na míru, moderní kuchyňské linky podle Vašich představ
Návrh a výrobu designové kuchyně na míru a moderní kuchyňské linky podle Vašich představ zajistí truhlářská dílna Pavel Hilscher. Zákazníky máme z Hranic, Přerova i Valašského Meziříčí.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Zakázková výroba luxusních kuchyní a kuchyňských linek na míru
Zakázkovou výrobou luxusních a zároveň praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru podle Vašich představ se v okolí nejen Olomouce, Ostravy ale i Prahy zabývá truhlářská dílna Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Žebérkové, drátěné pletivo na plot - výroba na zakázku, prodej
Pokud sháníte žebérkové, drátěné pletivo na plot nebo do plotových rámů, kontaktujte firmu SITAP, s.r.o., která vám pletivo vyrobí na zakázku.
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
Lisované pletivo pro průmysl i na zahrady - výroba, prodej
Pokud se chystáte na stavbu plotu nebo hledáte pletivo vhodné jako třídič sypkých materiálů, pak zvolte lisované pletivo, které vyrábí firma SITAP s.r.o. se sídlem nedaleko Přerova.
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Mozaikové parkety z kvalitního dřeva - dub
Originální interiér vám zaručí kvalitní dubové mozaikové parkety - zvýší estetický dojem a mají dlouhou životnost. Společnost MOSAIC vám zajistí jejich výrobu a realizaci nejen V Hranicích a Přerově.
Protipožární dveře s požární odolností - prodej, revize
Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku. Jejich prodej a revize vám zajistí firma HASEO sídlící u Hranic a Přerova.
Palivové dřevo, dřevěné dubové brikety - bez obsahu přídavných látek
Společnost MOSAIC nedaleko Přerova a Hranic vyrábí a prodává dřevěné dubové brikety a palivové dřevo bez obsahu přídavných látek.
Zámecké mozaikové parkety dodávají místnosti elegantní a příjemný vzhled
Pro elegantní a příjemný vzhled vašeho bytu nebo domu zvolte zámecké mozaikové parkety od české firmy MOSAIC nedaleko Hranic a Přerova - parkety vyrábí jen z velmi kvalitního dřeva.
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.