Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Návrhy a realizace okrasných zahrad Přerov, realizace rodinných zahrad i veřejného prostranství
Zajišťujeme údržbu a realizaci zeleně, navrhování a projektování zahrad, terénní úpravy, okrasné zahradnictví, instalaci závlahových systémů, technické služby i stavební práce.
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Kvalitní nábytek, vestavěné skříně a kuchyňské linky vyráběné na zakázku
Pořiďte si nové vybavení, které zútulní váš bytový interiér. Vestavěné skříně, kuchyňské linky a jiný nábytek vám v okolí Přerova, Olomouce a Hranic vyrobí firma Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, celoroční ubytování, pronájem školících místností
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, možnost celoročního ubytování, pronájem školících místností, pronájem kanceláří v Přerově.
Zakázková výroba atypických kuchyní, originálních kuchyňských linek dle představ za nízkou cenu
Specialistou na zakázkové atypické kuchyně za nízkou cenu je Pavel Hilscher z Hranic. Navrhujeme a vyrábíme originální kuchyňské linky podle představ zákazníka. Plníme přání v Brně i Praze.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Návrh skříní na míru - kvalitní vestavěné skříně do bytu i rodinného domu na zakázku
Kvalitní vestavěné skříně do bytu i rodinného domu na zakázku vyrábí Pavel Hilscher z Hranic. Navrhneme pro Vás skříně na míru, které padnou do jakékoliv místnosti.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.
Zakázková výroba moderních skříní na míru - vestavěné skříně s důrazem na praktičnost a precizní provedení
Zakázkovou výrobou moderních skříní na míru se zabývá Pavel Hilscher. Pro zákazníky nejen z Přerova a Valašského Meziříčí vyrábí vestavěné skříně s důrazem na praktičnost a precizní provedení.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.