Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Venkovní svítidlo STAR je vhodné jak na přechody, tak na dětské hřiště
Osvětlete si špatně viditelná, ale frekventovaná venkovní místa jako jsou dětská hřiště či přechody moderními LED svítidly z řady STAR, které zakoupíte v prodejně VYSTO Kobylí, s.r.o. nedaleko Brna.
Moderní solární LED svítidlo do zahrad, na parkoviště nebo do venkovních prostor
Pořiďte si moderní solární LED svítidlo s polohovatelným solárním panelem, které osvětlí Vaši příjezdovou cestu, firemní parkoviště nebo zahradu
Bazény - výroba, montáž a instalace venkovních bazénů na vaší zahradu
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí nedaleko Hodonína poskytuje služby v oblasti výroby plastových komponentů, mezi něž patří i kvalitní bazény různých tvarů.
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Elektrické polohovací postele, zdravotní lůžka, pečovatelská lůžka
Elektrické polohovací postele, zdravotní a pečovatelská lůžka pro seniory, domovy důchodců, nemocnice i do domácí péče seženete u firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Elektrická zdravotnická lůžka, motorické rošty pro zdravý spánek - výroba, prodej
Mějte zdravý spánek díky motorickému roštu. Rošty a elektrická zdravotnická lůžka vyrábí a prodává společnost CMT CZ s.r.o. se sídlem v obci Klobouky u Brna.
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí, stroje pro stavebnictví a opravárenství od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Zahradní nářadí FISKARS - kvalitní nástroje pro zahradu a domácnost
Práci na zahradě vám zpříjemní nářadí FISKARS. Pořiďte si na zahradu a do domácnosti kvalitní nástroje. Ucelený sortiment FISKARS nakupujte u firmy Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Prodej a autorizovaný servis zahradní techniky Stihl a Viking
Mezi významné firmy v oblasti prodeje a autorizovaného servisu zahradní techniky na Břeclavsku i Hustopečsku patří společnost Modrohorské Humno, s.r.o. Dodáváme výrobky předních značek Stihl a Viking.
Nábytek do dětského pokoje - dětský nábytek, výroba a realizace pokojíčků pro děti na míru
Nábytek do dětského pokoje Vám vyrobí a navrhne s kompletní realizací firma LAMÉ z Břeclavi.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika
Zahradní technika Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další zahradní stroje pořídíte u společnosti Modrohorské Humno, Velké Pavlovice (okres Břeclav).
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek, motorické rošty CMT-1, rošty pro nosnost 150kg pro vás zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Prodej a servis zahradní techniky Stihl a Viking - autorizovaný prodej
Prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking - zahradní křovinořezy, motorové pily nabízí firma Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Hliníkové a nerezové doplňky pro bytové domy, sušáky do lodžií, balkonová zábradlí
Hliníkové a nerezové doplňky pro bytové domy, sušáky do lodžií a oken, balkonová zábradlí, zasklívání lodžií od firmy Alus s.r.o. v Hustopečích - specializovaná práce od zkušených pracovníků.
Stínící technika - žaluzie, venkovní rolety a sítě do oken proti hmyzu
Stínící technika - žaluzie, venkovní rolety a sítě do oken proti hmyzu vyrábí a montuje firma Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. v Břeclavi.
Servis, prodej a půjčovna  nářadí - ruční a elektrické nářadí.
Servis, prodej a půjčovna nářadí v Hustopečích Vám nabízí maloobchod i velkoobchod firma IVK - hobby, profi, ruční a elektrické nářadí.
IVK, s.r.o.
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů, kvalitní odolné a moderní designové dveře za skvělé ceny od firmy Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. v Břeclavi.
Elektrické nářadí, ruční nářadí značky BOSCH - nářadí s vysokou kvalitou
Elektrické nářadí, ruční nářadí značky BOSCH, velkoobchod, maloobchod s nářadím, hobby i profi nářadí od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích - Vysoce kvalitní nářadí.
IVK, s.r.o.