Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej okrasných dřevin a trvalek,  nádherně kvetoucích rododendronů a azalek
V zahradním centru Malinkovič – Důbrava naleznete různé druhy okrasných dřevin a trvalek, které se stanou ozdobou vaší zahrady. Zakoupíte u nás okrasné jehličnany a rododendrony nebo azalky.
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod sortiment pro zahradní centra
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod se sortiment pro zahradní centra, květinářství, zahradnictví od firmy Zepo-Kubíček Václav v Hodoníně - prodej od značkové společnosti AGRO CS, a.s.
Prodej okrasných rostlin, keřů a příslušenství na zahradu –  keramika, okrasný štěrk
V zahradním centru Morávkovo v Lednici zakoupíte různé druhy okrasných rostlin a keřů. Prodáváme také široký sortiment příslušenství na zahradu, jako jsou květináče, keramika nebo okrasný štěrk.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci, výroba lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. v Novosedlých na Moravě.
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi, sanační směsi, produkty pro opravy a rekonstrukce vozovek od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství a dopravní techniku
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství , dopravní techniku, chlazení a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Veřejné osvětlení, pouliční sloupy veřejného osvětlení, silniční stožáry
Výrobou a dodávkou veřejného osvětlení, pouličních sloupů veřejného osvětlení, silničních stožárů se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Kvalitní servis a opravy elektrického ručního nářadí
Servis a opravy elektrických kladiv, vrtaček, brusek, pil, frézek a hoblíků značek BOSCH, NAREX, MAKITA, PROTOOL vám zajistí v elektroservise ELMOT.
Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Svítidla pro osvětlování motoristických a veřejných komunikací
Svítidla pro osvětlování motoristických a veřejných komunikací, veřejné osvětlení, světelné signalizace, ocelové story pro osvětlení od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o.v Šakvicích.
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpatincové
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpaticové, jedenkrát a dvakrát osazené od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek a ulic
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek, ulic, náměstí, parků, parkovacích ploch, průmyslových a provozních ploch od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Kuchyně, nábytek do interiérů i kanceláře Vám vyrobí firma  LAMÉ z Břeclavi
Firma LAMÉ z Břeclavi se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Kromě kuchyní se zabývá také výrobou vestavěných skříní, nábytku do interiéru a dětských pokojů na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů