GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Spediční služby Český Krumlov
Nabízíme spediční služby zejména v oboru přepravy dřeva, poradenskou činnost v oblasti železniční dopravy a přepravy nebezpečných věcí po silnici a železnici.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava Jindřichův Hradec.
Doprava: -nákladní, mezinárodní. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní přepravy do 7, 5 tun užitečné hmotnosti na 16/18palet -vozidla typu valník plachta -vytěžování vozidel.
Nákladní doprava, zemní práce
Nabízíme služby v oblasti nákladní dopravy a zároveň zemní práce pásovým minibagrem v oblasti Jindřichohradecka a Táborska.
Doprava, přeprava České Budějovice
Poskytujeme dopravu, přepravu v ČR a EU do 3, 5 t Pro výrobce a obchodní řetězce Poskytujeme kurýrní služby a noční rozvozy.
Kovovýroba, zámečnictví okr. Jindřichův Hradec
Služby: -zakázková kovovýroba -kovoobrábění -zámečnictví.
Kombinovan­á doprava železnice - kamion České Budějovice
Nabízíme spediční a logistické služby, pronájem skladovacích prostor. Naší specialitou je kombinovan­á doprava železnice - kamion. Zajišťujeme kompletní služby z domu do domu.
Prodej, montáž vybavení pneuservisů České Budějovice
Dodáváme vybavení pneuservisů, zdvihací zařízení, testovací techniku, mycí linky. Zajištujeme komplexní servis na všechny námi dodané zařízení.