GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Realizace dopravního značení České Budějovice
Realizaci dopravního značení v místech úplných nebo částečných uzavírek nabízí Zdeněk Žák a jeho společnost DOZNA. Pokud potřebujete uzavřít komunikaci ať z důvodu opravy kanalizací, plynovodů, kabelových sítí a dalších úprav, zařídíme pro Vás funkční odklonění dopravy. Vaši dělníci budou v bezpečí před řidiči díky našim dopravním přenosným, ...
Dopravní značení prodej i půjčovna  - České Budějovice
Každá stavba poblíž dopravní komunikace se neobejde bez dopravního značení. Díky němu zajistíte nejenom bezpečnost na stavbě, ale také bezpečnost řidičů. Jste stavební firma, obec či jakákoliv jiná instituce, která potřebuje stavební značení? Pak kontaktujte společnost Zdeněk Žák-DOZNA České Budějovice. Zdeněk Žák-DOZNA má totiž pro své ...
Stěhování a přeprava strojů, strojních zařízení a technologických celků
Společnost B+V trans, s.r.o. zajišťuje dopravu a stěhování strojů, strojních zařízení a velkých technologických celků. Přeprava za pomoci autojeřábu a nákladních vozů.
Nákladní přeprava sypkých a nadrozměrných nákladů, včetně pojištění rizik
Nadrozměrné náklady a břemena pro Vás přepraví společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, která díky zkušenostem a vlastnímu vozovému parku nabízí vysoce flexibilní a spolehlivé služby.
Vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava -  Kendy CZ spol. s r.o. , Strakonice
Služby vnitrostátní i mezinárodní dopravy pro Vás zajistí naše firma Kendy CZ spol. s r.o. , Strakonice. Pro naše zákazníky máme k dispozici zhruba 50 nákladních aut a tým velmi zkušených řidičů. V rámci nákladní dopravy Vám naše firma nabízí jen to nejlepší. Zaručujeme rychlost, kvalitu, důvěryhodnost a dlouholeté zkušenosti v oblasti ...
Spediční a logistické služby České Budějovice
Společnost Schachinger cargomax s.r.o. Vám nabízí spediční a logistické služby. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Značení dopravní České Budějovice.
Půjčovna, prodej, realizace: -dopravní značení -značky dopravní, přenosné, elektronické, plavební, orientační, turistické, interiérové, reklamní, prosvětlovací.
Přeprava nadrozměrných nákladů, strojů, okr. Písek.
Přeprava nadrozměrných nákladů. Přeprava strojů (lesních, zemědělských, stavebních) a mechanizmů po EU, pojištění nákladů.
Prodej a nákup dřeva, okr. Písek.
Těžba a přibližování dřeva sortimentní metodou (Timberjack, Valmet, John Deere) Pěstební činnost. Služby v myslivosti. Doprava strojů-lesních, zemědělských, stavebních po EU. Pojištění nákladů. Těžba a přibližování dřeva harvestorovou technologií (Timberjack, John Deere, Valmet, Logbear), těžba dřeva JMP, přibližování dřeva LKT. Přeprava ...
Nákup a prodej dřeva.
Nákup a prodej dřeva,těžba a přibližování dřeva sortimentní metodou (Timberjack, Valmet, John Deere). -pěstební činnost -doprava strojů po EU -poskytování služeb v myslivosti specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím.
Taxislužba za nízké ceny, České Budějovice.
Největší a nejstarší taxislužba v Českých Budějovicích. Ochota a spolehlivost je naší prioritou. V rámci Českých Budějovic pro Vás vůz přistavíme do 10 minut. K dispozici máme rozmanitý vozový park včetně velkoprostorových vozidel vhodných pro přepravu více osob či zavazadel. Proč si vybrat nás: NONSTOP provoz přistavení vozu max 10 min. ...
Taxi
Nejlevnější taxislužba v Českých Budějovicích TAXI-Budějovoce s.r.o. Volejte NONSTOP 14 0 14 nebo 800 14 15 16
Nonstop Taxi České Budějovice
Taxi České Budějovice. Služba Nonstop . Spolehlivost a ochota je to nejdůležitější pro naše klienty .Možnost přepravy více osob a zavazadel.
Těžba a přibližování dřeva harvestorovou technologií.
Těžba a přibližování dřeva sortimentní metodou (Timberjack, Valmet, John Deere) Pěstební činnost. Doprava strojů po EU. Poskytování služeb v myslivosti. Těžba a přibližování dřeva harvestorovou technologií (Timberjack, Valmet, John Deere, Logbear), těžba dřeva JMP, přibližování dřeva LKT. Přeprava strojů (lesních, zemědělských, stavebních) a ...
Těžba dřeva Srlín
Provádíme těžbu a přibližování dřeva harvestorovou technologií, pěstební činnost, dopravu strojů po EU.
Kombinovan­á doprava železnice - kamion České Budějovice.
Nabízíme spediční a logistické služby, pronájem skladovacích prostor. Naší specialitou je kombinovan­á doprava železnice - kamion. Zajišťujeme kompletní služby z domu do domu. Služby: -celní, logistické -skladování cca 2000m2 -České Budějovice -Lovosice -Břeclav.
Taxi soběslav
Nejlevnější nonstop taxi Soběslav, Veselí nad lužnicí a Tábor. Taxi Soběslav nabízí veškeré taxislužby včetně drink servis za příznivé ceny a s poukazy TAXI Soběslav jedete ještě levněji, VĚRNOST SE VYPLACÍ. Volejte 775 332 433.
Taxi České Budějovice
Nonstop taxi České Budějovice. V rámci Českých Budějovic do 10 minut od Vašeho zavolání přistavíme požadované vozidlo . Využijte našich služeb pro pohodlný a bezpečný dojezd domů ze zábavy,či plesů .
Kombinovaná doprava železnice-kamion.
INCOMTRANS CZ poskytuje veškeré logistické služby. Naší specialitou je kombinovan­á doprava železnice - kamion. Zajišťujeme kompletní služby z domu do domu. -skladování a manipulace -třídění a kompletování zásilek -balení -etiketování -dokumentace -kombinovaná doprava zboží (železnice -kamion) -dopravu kamionovou - ...
Veškeré logistické služby, České Budějovice.
Naší specialitou je kombinovan­á doprava železnice - kamion. Zajišťujeme kompletní služby z domu do domu.
Kovovýroba Jindřichův Hradec.
Výroba a prodej kovových prvků, motokáry, příslušenství k motokárám. Zakázková kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.
Nákladní doprava, spedice Písek.
Nabízíme služby v oblasti spedice a logistiky, proclívání zboží. Zabýváme se dopravou - nákladní, letecká, pozemní, námořní.
Likvidace a přeprava odpadů Vodňany
Nabízíme prodej pohonných hmot, prodej uhlí, písku, nákladní dopravu, likvidaci a přepravu odpadů.
Kamionová a autobusová doprava okr. Strakonice.
Mezinárodní kamionová doprava a spedice: -chladírenské, plachtové a jumbo návěsy -zaměření na jižní a západní Evropu. Autobusová doprava.