Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v Katovicích, okr. Strakonice
Nabízíme ubytování ve zrekonstruovaných apartmánech pro 4 a 5 osob, k dispozici vybavená kuchyně, TV, venkovní posezení, parkoviště. Možnost sportovního vyžití - koupání, rybaření, cyklistika, vodáctví, turistika.
Ubytování v motorestu České Budějovice
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, free wifi, bezbariérové přístupy. K dispozici restaurace, nekuřácké salonky, letní terasa, uzavřené parkoviště.
Ubytování v penzionu rodinného typu Český Krumlov
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu. Pokoje jsou vybaveny TV a vlastním sociálním zařízením. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně, zajištěno bezplatné parkování.
Ubytování v penzionu v historickém centru Českého Krumlova
Nabízíme ubytování v penzionu v historicky i klasicky zařízených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC a koupelnou. Snídaně je v ceně pobytu, k dispozici bar. V blízkosti penzionu je bowlingové centrum
Vánoční večírek v Hotelu Růže v Českém Krumlově
Objednejte si vánoční firemní večírek v hotelu Růže již nyní! Vyberte si pro Vaši akci komfortní prostory hotelu Růže v Českém Krumlově. Poznejte kouzlo unikátní renesanční budovy tohoto hotelu a vraťte se do časů Rožmberků . Připravíme pro Vás večeři formou bufetu, rautu, banketu nebo pravou Rožmberskou hostinu, kdy se hosté převléknou do ...
Ubytování v penzionu Písek.
V penzionu je 7 dvoulůžkových pokojů, s jedním třílůžkovým, většina pokojů má vlastní sprchu a WC. Budova je v blízkosti hlavní silnice č. 4 ve směru z Prahy do Strakonic.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Pension a restaurace. Doslova na samotě u lesa, stranou od rušných komunikací, můžete strávit klidnou a nerušenou dovolenou.
Ubytování v apartmánu Třeboň.
Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika.
Kemp, autocamp Třeboň.
Autokemp,autocamp,kemp,camp: -ubytování -chatky (dvou,tří,čtyřlůžkové) -kapacita 200 míst pro stany a obytná auta s přívěsy -restaurace.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion leží 20minut pěśí ...
Ubytování v České Kanadě
Prázdninové týdenní rodinné rekreační pobyty. Mimo prázniny firemní oslavy, školení, školy v přírodě, víkendové pobyty, zimní pobyty - na Silvestra s živou hudbou.
Víkendový pobyt v CHKO Třeboňsko
Nabídka ubytování cyklopenzion v CHKO Třeboňsko na tento víkend. Sleva dvoulůžkový pokoj od pátku 27.5 do neděle 29.5.2011-1 500,- V pátek 27.5 pěnvá show na Farské Louce v Lomnici nad Lužnicí
Ubytování v hotelu České Budějovice.
Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.
Ubytování, firemní akce, svatební hostiny
Kapacita ubytování je 37 lůžek, kapacita restaurace je 60 míst. Zimní nabídka - pokoj s whirpoolem, sauna. Letní nabídka- venkovní bazén, whirpool, sauna,grilování s posezením v letní restauraci.
Levné ubytování Písek, pension
Penzion NEVADA Vám nabízí levné ubytování v klidné části historického centra města Písku. Můžeme Vám nabídnout: - 1-5 lůžkové pokoje - celkem 40 lůžek - nonstop café bar a pivnici. Vybavení: - samostatná kuchyňka - pračka - zásuvka pro TV příjem - možnost zapůjčení TV přijímače - lednice - WC a sprchy jsou ve společných ...
Ubytování v Nové Bystřici přírodní rezervace Česká Kanada
Nabízíme nevšední ubytování v městečku Nová Bystřice v přírodní rezervaci Česká Kanada. Hotel má restauraci, nekuřáckou jídelnu, letní terasu a salonek. Přímo uvnitř se rovněž nachází sauna a malý whirpool. Vlastní zahrada ukrývá moderní dětské hřiště, venkovní ohniště s posezením, antukový kurt a kurt s moderní umělou trávou POLYTAN, přikrytý ...