Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Domovní a bytová správa města Písku, prodej a pronájem městských bytů, správa městských bytů
Domovní a bytová správa města Písku zajišťuje správu bytového majetku a nebytových prostor v majetku města Písku, nabízíme prodej bytových domů.
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Horská chata U Lanovky Zadov, chata s 26 lůžky, polopenze, kuřácká a nekuřácká restaurace
Nabízíme celoroční ubytování v horské chatě U Lanovky s kuřáckou a nekuřáckou restaurací, posezení u venkovního ohniště, dětské hřiště, vlastní parkoviště.
Ubytování v jižních Čechách
Přijeďte vyzkoušet ubytování v malebném penzionu na okraji Novohradských hor.
Hotel Eleonora Tábor, výhodné ubytování s pobytovými balíčky, wellness, pořádání svateb
Náš hotel Eleonora v Táboře nabízí příjemné ubytování v luxusních pokojích, vyberte si z naší nabídky menu v naší restauraci,
Hotel a restaurace u Martina Rožmberk nad Vltavou, ubytování, česká a jihošumavská kuchyně
Recepce, hotelové parkoviště a hlavní restaurace s terasou, kde jsou poskytovány snídaně a polopenze, se nacházejí při hlavní budově U Martina v Rožmberku nad Vltavou.
Penzion Stodola Milevsko, ubytovací kapacitu penzionu 21 lůžek, možnost parkování, hospůdka
Penzion Stodola se nachází v nově zrekonstruovaném domě v centru města Milevsko, ale v klidné a tiché části.
Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Ubytování v penzionu Merlin Český Krumlov, poznávání památek, stylové ubytování, parkoviště, wifi
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích a dvou až čtyřlůžkových apartmánech s vlastní kuchyňkou, poznejte památné centrum Českého Krumlova.
Šumavský penzion, Ubytování v apartmánech
Rodinný penzion v srdci Šumavy. Klidné ubytování pro celou rodinu v Apartmánech Lipka. Nádherná šumavská příroda, turistické i cykloturistické trasy, památky i lyžování.
Apartmány Lipka
Brautfergerův dvůr, ubytování v apartmánech, agroturistika Klášterec
Brautfergerův dvůr v Klášterci na Šumavě je vytvořen pro agroturistiku v srdci šumavské přírody, ubytování v luxusních apartmánech.
Penzion restaurace Vorař Týn nad Vltavou, ubytování ve 3 stylových pokojích kousek od centra
Nabízíme ubytování přímo u řeky Vltavy, posezení v naší restauraci s krbem nebo na terase s výhledem na řeku.
Ubytování pro turisty, rodinnou dovolenou i jednotlivce v Českých Budějovicích
Krásná jihočeská příroda, historické památky a turistická oblast Vás láká k návštěvě zajímavého kraje. Přijďte se ubytovat do Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích.
Cenově dostupné ubytování v jihočeské přírodě
Ekonomicky dostupné ubytování dvacet minut od Českých Budějovic, čisté a domácí prostředí oblíbeného penzionu s krásnou zahrádkou, zázemím pro děti, wi-fi a úschovnou kol – to je Penzion U Lesa.
Penzion a restaurace Valeš Borovany, plně vybavené pokoje, domácí speciality, ubytování se zvířaty
Nabízíme příjemné ubytování i se zvířaty v našem Penzionu a restauraci Valeš v Borovanech, wifi, půjčovna kol, venkovní zahrádka.
Autocamp Jenišov na Lipenské přehradě, cyklostezky, prodejna základních potravin, noční klid
Ubytujte se v kempu 1,5 km od Horní Plané směrem Černá v Pošumaví, přímo u břehu Lipenského jezera a užijte si svou báječnou rodinnou dovolenou.
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Ubytování na Šumavě, ideální pro zimní i letní dovolenou
Ubytování, letní i zimní dovolená v srdci Šumavy. Rodinný Penzion Panský dům leží v krásné přírodě a nabízí i pravou šumavskou kuchyni.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.