Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Ubytování ve vinařské oblasti – penzion a apartmán s vinným sklepem
Ubytování ve vinařské oblasti, stylový penzion či apartmán s vinným sklepem, degustace lahodného vína, příjemně strávený čas a nové zážitky na Vás čeká ve vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Vyzkoušejte vinařskou turistiku v penzionu Víno Lípa Mikulov
Uvažujete-li o spojení turistiky s ochutnávkou vín, pak zavítejte k nám do penzionu Víno Lípa v Mikulově a užijte si pohodu a klid.
Komfortní ubytování v apartmánech s možností využití zahrady
Jednou z nejlepších možností jak trávit volný čas je pobyt v jednom z Apartmánů Lípa v Mikulově. Ty disponují komfortem a možností využití zahrady, jež je součástí vilky.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Ubytování uprostřed vinic s nádherným výhledem na okolní vinice
Nádherné a klidné ubytování uprostřed vinic s výhledem na vinice Vám v okolí Znojma poskytne Penzion ve Vinici – Vinařství Jiří Barabáš.
Levné ubytování v centru Znojma - penzion s prostornými pokoji
Penzion u Hradeb najdete v centru Znojma. Poskytujeme skutečně levné ubytování. Prostorné pokoje, které u nás najdete, jsou pro odpočinek ideální.
Zažijte svatbu v prostředí nádherných vinic
Netradičním a zároveň kouzelným místem pro konání Vaší svatby a svatební hostiny je Vinařství Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.
Příjemné ubytování, turistická ubytovna, penzion s bazénem
Příjemné ubytování, turistická ubytovna s bazénem, bezbariérový penzion, apartmány od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích
Restaurace, polední menu, společenské akce, ubytování na jižní Moravě
Chcete se dobře najíst v příjemném prostředí s milou a profesionální obsluhou? Pořádáte společenskou akci a hledáte vhodné prostory? Právě pro Vás je tu restaurace Slávie v okrese Znojmo.
Vlastní výroba, produkce vín a medoviny - vinařství, vinný sklep
Vlastní výroba, produkce kvalitních bílých a červených vín a medoviny - vinařství, vinný sklep u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Ubytování v penzionu s venkovním i krytým bazénem a bezbariérovým přístupem
Ubytování v penzionu s venkovním bazénem, krytým bazénem s teplotou vody 28 stupňů a bezbariérovým přístupem u Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě.
Příjemné a klidné ubytování v soukromí, romantický penzion Mikulov
Příjemné a klidné ubytování v soukromí v historickém domě, romantický penzion s útulnou kavárnou u firmy Zdravá Kavárna v Mikulově.
Ubytování Lednice na Moravě, penziony Lednice, Penzion U Zámku
Hledáte ubytování v Lednici na Moravě? Pak využijte služeb našeho penzionu, který se nachází v těsné blízkosti zámku Lednice i zámeckého parku. Nabízíme celoroční ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech (2 pokoje, 4 osoby) Celkový počet lůžek 24, 18 přistýlek -pokoje s koupelnou a WC, TV a připojení k internetu -v penzionu ...
Ubytování v útulném penzionu u Zámku v Lednici, Lednicko valtický areál
Ubytování v útulném penzionu u Zámku v Lednici, v blízkosti zámeckého parku, rodinný penzion v Lednicko valtickém areálu, ubytování v pokojích i apartmánu.
Ubytování Lednicko valtický areál, penzion U Zámku, pension v centru obce Lednice.
Ubytování Lednicko valtický areál, pension v centru obce Lednice, zámecký park, lednický zámek, ubytování v apartmánech v penzionu U Zámku.
Penzion, volné pokoje Lednice, jižní Morava
Sháníte ubytování v penzionu na víkend či letní dovolenou v obci Lednice na jižní Moravě? Chcete se ubytovat a hledáte volné pokoje v příjemném penzionu v krásné historické obci Lednice na jižní Moravě, která je zapsána na seznamu UNESCO? Pak přijeďte navštívit tuto krásnou obec a ubytujte se v penzionu U Zámku v nově zařízených pokojích. Náš ...
Vinný sklep s možností ubytování Velké Bílovice
Chcete přijet navštívit vinný sklep na jižní Moravě? Jedete na jižní Moravu za ochutnávkou zdejších lahodných vín a potřebujete se ubytovat? Penzion a vinařství U Hroznu Velké Bílovice Vám nabízí ubytování v krásném vinařském městě na jižní Moravě. Ubytování Vám u nás nabízíme po celý rok. Ubytování v našem penzionu Vám ...
Vinařství s vinným sklípkem Velké Bílovice, jižní Morava
Chcete přijet na jižní Moravu do vinného sklípku? Potřebujete uspořádat soukromý večírek, či rodinnou oslavu, nebo jen posedět u sklenky vína s přáteli? Pak právě Vám nabízíme krásné prostředí našeho vinařství s posezením ve vinném sklepu. Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi nabízí všem milovníkům vína posezení ve vinném ...