Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Ubytování v penzionu s úschovnou kol – spojení cyklistiky a dovolené
Pokud hledáte ubytování, kde si budete moci kola uschovat, pak je pro Vás správnou volbou ubytování s úschovnou kol Restaurace & Penzion U Fandy v Šatově u Znojma.
Útulný penzion uprostřed Lednice – krásné místo pro Vaši dovolenou
Ubytování uprostřed Lednicko-valtického areálu, skvělý penzion pro dovolenou na jižní Moravě, ubytování pro páry i rodiny v Lednici.
Penzion Harmony s.r.o.
Penzion Herbenka – ubytování v soukromí v klimatizovaných pokojích se snídaní v ceně
Penzion Herbenka v Hustopečích poskytuje všem návštěvníkům Jižní Moravy klidné ubytování v soukromí v příjemném prostředí. Zajistíme Vám ubytování v klimatizovaných pokojích se snídaní.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování pro cyklisty s úschovnou kol a napojením na cyklostezky
Útulné a stylové ubytování vhodné pro cyklisty naleznete v penzionu „Rezidence Zvon“. Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma disponuje úschovnou kol a umožňuje napojení na cyklotrasy.
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Penzion s klimatizovanými pokoji a vlastní koupelnou nedaleko centra Lednice
Komfortní ubytování v klimatizovaných pokojích s vlastní koupelnou poskytuje Penzion U Bohuša. Rezervujte si svůj pobyt v penzionu v blízkosti centra Lednice.
Minibar s vinotékou na každém pokoji - penzion v centru Znojma
Rezidence zvon - penzion v centru Znojma, kde na každém pokoji čeká na hosty minibar s vinotékou - každý týden nová nabídka vín.
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Víkendové ubytování pro dva v blízkosti lázní a lázeňské promenády
Víkendové ubytování pro dva v klidné části Lednice v těsné blízkosti lázní a lázeňské promenády poskytuje Penzion U Bohuša. Možnost zajištění masáží v prostorách penzionu.
Stylové ubytování v útulných apartmánech
Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma ve stylových apartmánech nabízí penzion „Rezidence Zvon“. Prožijte příjemné chvíle v nádherném jihomoravském městě a jeho okolí.
Týdenní, víkendové, jednodenní pobyty v Lednici nedaleko lázní a zámku Lednice
Týdenní, víkendové nebo jednodenní pobyty pro páry, jednotlivce nebo rodiny nedaleko lednických lázní a navíc v těsné blízkosti zámku Lednice poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici na Moravě.
Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Ubytování na statku v Šardicích, rodinná dovolená na Slovácku, bezbariérové ubytování, oslavy akce
Nabízíme bezbariérové ubytování pro rodinnou dovolenou na Slovácku, pokoje, vybavená kuchyňka, bezplatné parkování, turistika a poznávací výlety.
Apartmán 75, ubytování Brno, ubytování ve dvou zrekonstruovaných apartmánech
Nabízíme výhodné ubytování v Apartmánu 75 ve Vohančicích u Brna, nově zrekonstruované ubytovací jednotky v vlastním vchodem, vybavenou kuchyní , koupelnou , WC a ložnicí, Brněnská přehrada, ZOO Brno.
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Komfortní ubytování se snídaní - nedaleko zámeckého parku, žádaná lokalita
Pobyty v žádané lokalitě Lednice poskytuje Penzion U Bohuša. Zajistěte si komfortní ubytování se snídaní v příjemném prostředí a nedaleko zámeckého parku.
Penzion Na Vyhlídce Pavlov, celoroční ubytování ve stylových apartmánech, vinný sklep, parkování
Penzion NA VYHLÍDCE se nachází ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě, nabízíme ubytování ve dvanácti apartmánech, vinný sklep s posezením, domácí vinotéka.
Ubytování v soukromí – dovolená na kole, cykloturistika v Lednicko-Valtickém areálu
Ubytování v soukromí s možností cykloturistiky po okolí poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici. Vyražte na dovolenou na kole a poznejte krásy Lednicko-Valtického areálu ze sedla vašeho kola
Ubytování penzion Myslivna Lednice, restaurace s pivnicí, vinné exkurze, možnost ubytování psů
Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice a nabízí ubytování s kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Ubytování Penzion JANAMI Rakvice, kapacita 44 lůžek, budova s jídelnou, polopenze, terasa
Zajišťujeme Vám ubytování v penzionu JANAMI, který se nachází na Jižní Moravě mezi městy Hustopeče, Břeclav a Mikulov.
Ubytování se skvělým vinařským zážitkem ve Vrbicích
Penzion ve vinařské oblasti, ubytování pro dvacet osob v nadstandardně vybaveném penzionu za příznivou cenu, nabídka ochutnávky vína ve vinném sklípku a mnoho aktivit v okolí – Penzion Za Humny.
Ubytování U Zejdů Hostim, rodinné oslavy, firemní akce, svatby, sportovní soustředění, výlety
Náš rodinný penzion U Zejdů se nachází na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina v obci Hostim nedaleko města Moravské Budějovice.
K Penzion Brno cenově dostupné ubytování, ZOO Brno, přehrada, Masarykův okruh – Grand Prix
V našem penzionu Vám nabízíme ubytování za dobrou cenu, v blízkosti centra Brna pro rodinnou dovolenou či pracovní cestu.