Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v penzionu rodinného typu Český Krumlov
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu. Pokoje jsou vybaveny TV a vlastním sociálním zařízením. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně, zajištěno bezplatné parkování.
Ubytování v penzionu v historickém centru Českého Krumlova
Nabízíme ubytování v penzionu v historicky i klasicky zařízených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC a koupelnou. Snídaně je v ceně pobytu, k dispozici bar. V blízkosti penzionu je bowlingové centrum
Ubytování v penzionu Písek.
V penzionu je 7 dvoulůžkových pokojů, s jedním třílůžkovým, většina pokojů má vlastní sprchu a WC. Budova je v blízkosti hlavní silnice č. 4 ve směru z Prahy do Strakonic.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Pension a restaurace. Doslova na samotě u lesa, stranou od rušných komunikací, můžete strávit klidnou a nerušenou dovolenou.
Ubytování v apartmánu Třeboň.
Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika.
Ubytování v penzionu Třeboň.
Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion leží 20minut pěśí ...
Ubytování v České Kanadě
Prázdninové týdenní rodinné rekreační pobyty. Mimo prázniny firemní oslavy, školení, školy v přírodě, víkendové pobyty, zimní pobyty - na Silvestra s živou hudbou.
Víkendový pobyt v CHKO Třeboňsko
Nabídka ubytování cyklopenzion v CHKO Třeboňsko na tento víkend. Sleva dvoulůžkový pokoj od pátku 27.5 do neděle 29.5.2011-1 500,- V pátek 27.5 pěnvá show na Farské Louce v Lomnici nad Lužnicí
Ubytování, firemní akce, svatební hostiny
Kapacita ubytování je 37 lůžek, kapacita restaurace je 60 míst. Zimní nabídka - pokoj s whirpoolem, sauna. Letní nabídka- venkovní bazén, whirpool, sauna,grilování s posezením v letní restauraci.
Levné ubytování Písek, pension
Penzion NEVADA Vám nabízí levné ubytování v klidné části historického centra města Písku. Můžeme Vám nabídnout: - 1-5 lůžkové pokoje - celkem 40 lůžek - nonstop café bar a pivnici. Vybavení: - samostatná kuchyňka - pračka - zásuvka pro TV příjem - možnost zapůjčení TV přijímače - lednice - WC a sprchy jsou ve společných ...