Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky. Ubytování pro rodiny s dětmi.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky strávené v selském stavení. Z Prahy je to autem 2 hodiny. Ze Slavonic jen 1 zastávka vlakem. Bochníčkovi - Mutišov, Česká Kanada.
Dovolená pro celou rodinu v krásné přírodě a ubytování jako u babičky
Vezměte celou rodinu a vyražte na skvělou dovolenou v srdci malebné přírody České Kanady. Ubytování v útulném selském stavení a přírodní zahradou pro vás zajistí rodina Bochníčkova.
Ubytování v penzionu v Českých Budějovicích v pokojích a apartmánech
Ubytování v rodinném Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích, nekuřácké pokoje a apartmány s kuchyňkou, zahrada, dětské hřiště, wellnes, krásná příroda jižních Čech.
Ubytování Český Krumlov
Chystáte se navštívit Český Krumlov a hledáte ubytování? Penzion U Marušky nabízí útulné podkrovní pokoje a přízemní apartmán k pronájmu včetně snídaně podávané na terase s výhledem.
Rodinné ubytování ve Slavonicích, penzion v oblasti Česká Kanada
ubytování, hotel, penzion, komfortní pokoje, restaurace, pobyty pro rodiny s dětmi, pokoje pojmenovány po patronech, Česká Kanada, komfortní pokoje
Ubytování pro rodiny s dětmi v bylinkové obci, dovolená
Ubytování, penzion, ubytování pro rodiny s dětmi, netradiční dovolená v bylinkové obci, ubytování na vejminku jako u babičky ve Slavonicích poskytují Bochníčkovi.
Kvalitní ubytování za solidní ceny, hotel, rekreace, dovolená
Rekreace, dovolená, kvalitní ubytování v hotelu za solidní cenu najdete v oblasti České Kanady v Hotelu U Koníčka.
Návštěva Ukázkové přírodní zahrady Bochníčkových včetně ubytování
Ukázková přírodní zahrada Bochníčkovi, celoroční ubytování pro rodiny s dětmi, cykloturisty v oblasti České Kanady u Slavonic poskytují Bochníčkovi
Hotel na Lipně pro pořádání škol v přírodě, sportovní soustředění, firemní akce i rodinnou dovolenou
Ubytování v blízkosti Lipenské přehrady a sky areálů Lipno a Sternstein nabízí Pension Vyhlídka pro rodinné dovolené, tábory, školy v přírodě, soustředění pro sportovce i firemní akce.
Báječná dovolená na Lipně
Firma Apartmány Bella Vista Lipno Vám nabízí: - báječnou letní i zimní dovolenou na Lipně. Dále nabízíme: - soukromou saunu s odpočívárnou - soukromou pláž - uzamykatelná úschovna lyží a kol - terasa. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Ubytování v apartmánech u přehrady Lipno
Firma Apartmány Bella Vista Lipno Vám nabízí: - ubytování u přehrady Lipno v luxusních apartmánech: - moderní kuchyňské kouty s vestavěnými spotřebiči - vlastní sociální zařízení - vysoušeč vlasů - televize se satelitním příjmem - trezory ve všech aparmánech - Wi-Fi připojení v celém areálu. Více informací naleznete na anšich ...
Ubytování v centru Českých Budějovic.
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových moderně zařízených pokojích s možností přistýlky, s vlastním sociálním zažízením, lednicí a TV. Možnost ubytování v apartmá, které se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů, vlastní kuchyně a sociálního zařízení.
Pension v centru Českých Budějovic.
AT PENSION se nachází v centru města České Budějovice, v jeho klidné části. Je vzdálen jen několik minut pěší chůze od náměstí, které představuje většinu historické, kulturní i obchodní části města. Pension nabízí ubytování ve dvoulůžkových moderně zařízených pokojích s možností přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, lednicí a ...
Volné kapacity ubytování v penzionu okr. Český Krumlov.
Nabízíme volné kapacity ubytování červen-září. Penzion nabízí ubytování -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -2 apartmá s vlastním vchodem -WIFI připojení, rybníček, bazén, terasa, pískoviště -možnost využití sauny a služby masážního a kosmetického salónu. Penzion je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou v krásném ...
Ubytování za příznivé ceny, České Budějovice.
Nedaleko centra města, v jeho klidné části, nabízí ubytování AT PENZION. V pěti dvoulůžkových pokojích, vybavených vlastním sociálním zařízením, televizí a kuchyňkou můžete strávit příjemný pobyt při poznávání krás Českých Budějovic a okolí, i při krátkodobých obchodních jednáních. Kvalitní ubytovaní, nepřetržitý provoz a nízká cena v AT ...
Ubytování v Českých Budějovicích.
Motorest PEGAST byl postaven v roce 1997, provozovaný je majiteli jako rodinný penzion v klidném prostředí sousedícího městského parku Stromovka s rybníkem. Na hlavním tahu Č. Budějovice – Č. Krumlov, Linec Restaurace je členem Asociace hotelů a restaurací ČR a zakládající člen profesního sdružení “JIŽNÍ ČECHY POHOSTINNÉ”
Jindřicho Hradecké -ubytování,rekreace,firemní akce
Jihočeský penzion Holenský Dvůr je perlou v chráněné krajinné oblasti Třeboňska, pro rodinnou rekreaci,sportovní vyžití cykloturistika,turistika, plavání ,rybolov, pro firemní akce a školení, penzion má bohatý wellness program, sportovní pohybové pobyty - tanec, rehabilitační pobyty, a velká obliba pobytů pro seniory, školy v přírodě atd.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Domácí zabíjačka pro kolektivy
Zážitek z pravé domácí zabíjačky si může dnes dovolit každý. Stačí kontaktovat penzion Bejčkův mlýn a dohodnout si termín. Dobře vykrmeného vepříka pro Vás připravíme podle staročeských zvyklostí a můžete se také zapojit do čištění, porcování, vaření nebo jen do ochutnávání. Domů si odvezete zážitky a také skvělé domácí jitrnice, jelita, tlačenku, ...
Ubytování v penzionu Český Krumlov
Nabízíme ubytování v penzionu vzdáleném 15 minut chůze od centra města Český Krumlov - k dispozici 2 apartmány, parkování v objektu.
Ubytování v apartmánu Slavonice.
Apartmán pro 5 osob ve dvou a tří lůžkovém pokoji. K dispozici je vybavená kuchyně, obývací pokoj s televizí a parkoviště.
Ubytování v Katovicích, okr. Strakonice
Nabízíme ubytování ve zrekonstruovaných apartmánech pro 4 a 5 osob, k dispozici vybavená kuchyně, TV, venkovní posezení, parkoviště. Možnost sportovního vyžití - koupání, rybaření, cyklistika, vodáctví, turistika.