Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Vánoční firemní večírky v příjemném prostředí hotelu Tři Věžičky - bowling, masáže, pivní lázně
Prožijte příjemné vánoční chvíle s svými kolegy v Hotelu Tři Věžičky, který nabízí menší i větší prostory pro firemní večírky. Součástí hotelu je kromě skvělé restaurace i bowling nebo pivní lázně.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Firemní školení, kongresy - wellness hotel, ubytování
Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání firemních školení a kongresů s ubytováním a stravováním, pak se obraťte na wellness hotel Tři Věžičky v Jihlavě.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.
Ubytování v hotelu na Vysočině, pořádání kongresů a školení
Pokud sháníte ubytování na Vysočině vsaďte na Hotel a restaurant Tři Věžičky nacházející se v Jihlavě v blízkosti dálnice D1. Hotel je vhodný pro pořádání kongresů a školení.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Firemní akce, školení, kongresy, semináře i vánoční večírky
Vhodné prostory pro konání firemních akcí, školení, kongresů, seminářů a vánočních večírků poskytuje luxusní Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Vánoční a novoroční firemní akce, večírky
Pokud se ohlížíte po vhodném místě pro konání vánočních či novoročních firemních akcí a večírků, pak jste na správném místě. Oslavte je v příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Pronájem salonku, společenské akce Vysočina
Chystáte se pořádat nějakou společenskou akci na Vysočině a potřebujete sehnat pronájem salonku? Pak navštivte náš hotel, kde je salonek k pronajmutí celoročně! Hotel se nachází v obci Želiv a celoročně máme v provozu jak restauraci s českou kuchyní tak i salonek pro pořádání nejrůznějších společenských akcí jako jsou teambuildingy, konference, ...
Levné ubytování na Vysočině - Hotel na Kocandě
Sháníte levné ubytování na Vysočině? Pak se zastavte k nám do hotelu, kde Vás ceny jistě potěší! Hotel na Kocandě najdete v Želivi u Humpolce. Nabízíme levné ubytování pro rodiny s dětmi, školní pobyty, firemní akce či semináře a jiné. Celoročně je k dispozici sál pro konference, teambuildingy, coffebreaky, přednášky, semináře a jiné akce a ...
Rodinné víkendové pobyty Vysočina
Hledáte nádherné místo, kde by jste mohli trávit rodinné víkendy? Pak zavítejte k nám do hotelu, kde si jistě svůj pobyt užijete! Najdete nás na Vysočině v obci Želiv u Humpolce. Ubytování nabízíme již od 250,-/noc a k dispozici máme 63 lůžek. Děti do 3 let mají ubytování zdarma. Pro rodinné pobyty poskytujeme slevu. Součástí hotelu je ...
Ubytování pro školy na Českomoravské vrchovině (Humpolec)
Pokud se pohybujete ve školství, určitě to dobře znáte. Každý rok je to stejné, se studenty je potřeba vyjet někam na výlet a vy nevíte kam. Rádi byste vyrazili někam do přírody, kde bude klid, ale zároveň tam bude dostačující zázemí? Pak se vypravte k nám, získáte u nás kompletní servis, ubytování i dobré zázemí. Hotel na Kocandě se nachází v ...
Hotel Na Kocandě si vaši žáci zamilují - Humpolec
Nádherné pokoje a sportovní vyžití v obklopení malebné přírody. To je Hotel Na Kocandě, který najdete v obci Želiv u Humpolce. Svým zázemím je ideální pro letní školní pobyty. Školám navíc nabízíme výhodné zaváděcí ceny letních pobytů. Ubytování v Hotelu Na Kocandě poskytuje zázemí až pro více než 150 lidí. Hotel je totiž rozdělen na plně ...
Hotel, ubytování, Vysočina
Toužíte strávit nezapomenutelnou dovolenou plnou zajímavých aktivit, poznání a relaxu? Hotel Na Kocandě Vám to umožní. Nabízíme kvalitní a přitom levné ubytování na Vysočině v malebném prostředí obce Želiv s možností vyžití pro aktivní sportovce i příznivce odpočinku. Hotel Na Kocandě nabízí následující služby: - 63 lůžek pro ...