Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod, svatby, firemní školení, kavárna, vlastní parkoviště
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod nabízí příjemné prostředí, jak pro odpočinek, tak pro pořádání svateb, firemních školení a konferencí.
Ubytování v hotelu Kotyza Humpolec, speciality domácí kuchyně, pořádání firemního školení
Přijeďte poznat Vysočinu a ubytujte se v moderním hotelu Kotyza v pěkných pokojích s kapacitou až 91 osob včetně dvou luxusních apartmá.
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Glass turistika, tradiční výroba foukaného skla na Vysočině
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha