Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Svatba na zámku a víkendové ubytování jako v pohádce
Proč mít svatbu jen jako ze zámku, když ji můžete mít na opravdovém a skutečně krásném zámku v Ostravě včetně víkendového ubytování. Čtyřhvězdičkový hotel a pivovar vás uchvátí svou autentičností.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Zvýhodněné pobyty pro seniory, pobyt v krásném čtyřhvězdičkovém Hotelu Gong zdarma
Pokud máte rádi romantické prostředí a hledáte komfortní ubytování, navštivte čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku, který mimo jiné poskytuje zvýhodněné pobyty pro seniory.
Vánoce, silvestr, silvestrovský pobyt na zámku s bohatým programem
Pokud nevíte jak si zpříjemnit Vánoce, nebo příchod Nového roku, tak je zde pro vás Zámek Zábřeh, který pro vás připravil pestrý a bohatý program na zámku. Užijte si silvestrovský pobyt na zámku.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Ubytování, hotel | Karviná
Hledáte hezké a levné ubytování v Karviné? Navštivte městský HOTEL SPORT, který se nachází u Zimního stadionu v Karviné. Ubytování je situováno ve dvoulůžkových pokojích nabo apartmánech s parkovištěm u hotelu. V ceně ubytování je snídaně. V klimatizovaných pokojích je internetové připojení, lednice, telefon, satelit, koupelna se sprchovým ...
WELLNES ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA
Zapomeňte na chvilku na všední starosti a každodenní shon a vychutnejte si pohodový čas odpočinku s naším Wellness balíčkem v nádherné krajině v samém srdci Beskyd. Ubytování ve stylových pokojích, či domcích lux s vlastní kuchyňkou Vám zajistí pohodlí, polopenze uspokojí Vaše chuťové buňky a naše wellness služby Vás potěší na těle i na ...
Hotel Ondrášův dvůr
Jarní prázdniny v Beskydech
Využijte prázdnin pro aktivní rodinnou dovolenou plnou sportu a relaxu. U nás se nudit nebudete. Kupte si balíček NAPLÁNUJ SI SÁM pro 2 osoby a až 2 děti do 15 let mají pobyt u nás zdarma! Naplánuj si sám - 4 dny (3 noci) 3x nocleh ve dvoulůžkovém pokoji standard 3x bohatá snídaně formou bufetu 3x večeře v hotelovém restaurantu 1x celodenní ...
Komfortní, luxusní ubytování, pobytové balíčky, hotel Ostrava
Čtyřhvězdičkový hotel Jan Maria Ostrava nabízí komfortní ubytování. Nachází se v městském obvodě Slezská Ostrava jen pár minut jízdy autem od centra Ostravy. Využijte speciálních akčních pobytových balíčků - wellness, romantický nebo sportovní balíček. Hledáte luxusní ubytování v Ostravě? Nebo přemýšlíte o vhodném místě pro konání firemního ...
Wellness, ubytování, hotel Nový Jičín
Hotel Mc LIMON vám nabízí ubytování v moderně a stylově zařízených apartmánech se sociálním zařízením, televizí, Wifi, minibarem, klimatizací. Restaurace s výbornou kuchyní, venkovním posezením s grilem, dvěmi salónky pro pořádání různých společenských akcí, svateb, firemních večírků, seminářů, konferencí. Wellness služby: - masáže (relaxační, ...
Romantický víkendový pobyt, ubytování se snídaní, hotel Ostrava
Mamaison Business & Conference Hotel Imperial Ostrava nabízí celoročně: - romantický víkendový pobyt - na uvítanou dárek na pokoji - víkendové ubytování se snídaní pro 2 osoby - ubytování na 2 noci (Pá - Ne) - romantická večeře o 3 chodech pro 2 osoby - v ceně nejsou zahrnuty alkoholické nápoje. Využijte této příležitosti lépe poznat město ...
NAROZENINY HOTELU MERCURE!
OSLAVTE S HOTELEM MERCURE TŘETÍ NAROZENINY! Během celého měsíce března jsme si pro Vás připravili speciální nabídku v JANAK restaurant & bar! Můžete využít 30% slevu, ochutnat narozeninový dort, či koktejl a v případě že i Vy máte v březnu narozeniny, obdržíte od nás dárek! Dále bychom Vás rádi pozvali na narozeninovou oslavu hotelu Mercure, ...
Luxusní, komfortní ubytování, apartmány Ostrava
Hotel Imperial nabízí luxusní ubytování v centru Ostravy: - 151 pokojů vybavené vysokorychlostním internetem, pokojovým trezorem, satelitní televizí, telefonem, minibarem, vanou nebo sprchou - bezplatný vstup do bazénu - 11 apartmá - gurmánská restaurace - stylová kavárna - hotelové wellness (bazén, sauna, relaxační místnost, masáže) - ...
Hotel, penzion, ubytování, apartmán Nový Jičín
Hotel, penzion, ubytování, denní menu, firemní akce, školící akce, oslavy.
Vinné relaxační balíčky, zámecká vinná koupel Ostrava
Navštivte náš hotel Zámek Zábřeh, s.r.o., nabízíme: - zámecké vinné koupele - relaxační balíčky, víkendové pobyty, vinná romantika na zámku: - zámecké vinné koupele - vinná olejová koupel v dřevěné kádi s peelingem z hroznovými zrníčky a k tomu jemná masáž těla hroznovým olejem - dokonalé soukromí a péče v prostředí renesančního ...
Hotel, ubytování, apartmán, restaurace Opava
Tří hvězdičkový hotel Iberia nabízí ubytování: - 22 dvoulůžkových pokojů - apartmán - možnost přistýlky - pokoj s bezbariérovou úpravou - pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, TV se satelitním příjmem, WiFi připojení, telefonem, v koupelně je umístěn sprchový kout a WC - restaurace.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.