Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Stylové ubytování, wellness a zážitková gastronomie v Štramberk SPA Resort
Štramberk SPA je útulný resort, který najdete ve Štramberku v okrese Nový Jičín, a kde na Vás čeká luxusní ubytování, wellnes a zážitková gastronomie.
Firemní akce a školení s možností zajištění občerstvení a ubytování
Ideální prostory pro konání firemních akcí a školení s technickým vybavením poskytuje Hotel Roubenka ve Štramberku. Možnost zajištění ubytování a občerstvení.
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Ubytování s restaurací - pravé zvěřinové hody, špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny
Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla, navštivte hotel Holzberg blízko Karlovy Studánky v Jeseníkách. V restauraci Vás čeká špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny a pravé zvěřinové hody.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Dlouhodobé ubytování pro zaměstnance firem, řemeslníky, dělníky, montéry - útulné pokoje na hotelu
Využijte možnost dlouhodobého ubytování pro své zaměstnance na Hotelu Roubenka v Beskydech. Rezervujte útulné pokoje pro řemeslníky, dělníky, montéry. Hotel je ve Štramberku v blízkosti Kopřivnice.
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Odpočinek a relaxaci v Karlově Studánce naleznete v nově zrekonstruované vile Eugen
Celoroční rekreační a relaxační rodinné pobyty Vám zpříjemní luxusní vila Eugen v malebné podhorské vesničce Karlově Studánce na úpatí Hrubého Jeseníku. Využijte možnost luxusního wellness pobytu.
Dárkový poukaz na pobyt ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech
Udělejte radost svým blízkým, přátelům nebo známým dárkovým poukazem na pobytem ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech.
Útulné nekuřácké ubytování v centru Ostravy, relaxační centrum, příprava rautů, bezpečné parkování
Hotel Maria je rodinný hotel, který se nachází v secesní budově s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy, bezpečné parkování v hotelu Maria, pronájem školících místností.
Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích
Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích, nástup možný ihned, ukážeme zaučíme, výhodná brigáda na léto.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Konferenční sál pro firemní semináře, školení - kongresové centrum a salonek pro 70 osob s technikou
Uspořádejte školení či semináře v konferenčním sále v hotelu IBERIA v Opavě. Naše kongresové centrum je vhodným místem pro veškeré konference s kapacitou 70 osob, součástí je moderní technika.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Leden na lyžích s pobytem pro celou rodinu včetně polopenze v Horských lázních
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách má pro Vás mimořádnou nabídku na lednové lyžování společně s pobytem v nejvýše položených lázních a nejčistším vzduchem v České republice.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Svatební obřad, svatba na zámku, zámecká svatba jako z pohádky
Hotel Zámek Zábřeh se specializuje na pořádání svateb a svatebních obřadů. Chcete mít pohádkovou svatbu na zámku, tu pravou zámeckou svatbu? Prožijte nejdůležitější den vašeho života na Zámku Zábřeh.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.