Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Příjemné chvíle s rodinou a přáteli v Zámeckém vinném sklepě Lednice
Vezměte svou rodinu, přátele i známé a přijďte strávit příjemné chvíle u sklenky vynikajícího moravského vína, které si vychutnáte ve vinném sklepě Zámeckého hotelu Lednice.
Luxusní romantický valentýnský balíček pro dva - víkendový pobyt
Luxusní romantický valentýnský baliček 2017 pro dva - víkendový pobyt v knížecím apartmá na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Hotel, příjemné ubytování ve vinařské oblasti Bzenec, školicí místnost pro firemní akce
Komfortní ubytování v krásném vinařském městečku Bzenec najdete v Hotelu Lidový dům*** Beta Hanak group s.r.o. Přijeďte ochutnat naši vynikající kuchyni a poznat bohatou historii našeho kraje.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Hotel, ubytování v centru Brna, konferenční prostory, laosko-thajská restaurace
Hotel Amphone*** AMPHONE, spol. s.r.o., hotel v centru Brna s příjemným ubytováním a laosko-thajskou kuchyní. Ideální místo k odpočinku i na pořádání firemních a rodinných akcí, večírků a svateb.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Svatomartinský pobyt 2019 dva víkendy v Zámeckém hotelu Lednice
Přijeďte k nám na sváteční Svatomartinský víkend 2019. Dva víkendy 8.11.–10.11. a 15.11.–17.11. 2019 do luxusního 4* Zámeckého hotelu Lednice s cimbálovkou v centru Lednicko-valtického areálu.
Hotel, restaurace, vinařství LAHOFER s.r.o. v centru Znojma
Ubytování, restaurace a vinný sklep v nekuřáckém hotelu LAHOFER s.r.o., sídlící v centru města Znojma, poblíž NP Podyjí.
Bezbarierový hotel, ubytování, degustace vín, rodinné oslavy
Bezbarierový hotel nedaleko Brna, ubytování v příjemném prostředí s možností degustace, ochutnávek vín, to je Hotel a restaurace Vinum Coeli v Dolních Kounicích.
Ubytování v zámeckém hotelu - perfektní komfort i restaurace
Ubytování v zámeckém hotelu Lednice na Moravě - perfektní komfortní a stylové ubytování s vyhlášenou kuchyní na Zámeckém hotelu v Lednici - památkové území Lednicko-valtického areálu.
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí hotel Kurdějov
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí na jižní Moravě, kongresová turistika, konferenční centrum u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kongresové centrum, firemní školení, akce, večírky, kongresy
Kongresové centrum, firemní akce a školení, večírky, prezentace, kongresy, oslavy na Zámeckém hotelu v Lednici - krásné prostředí u zámku a zámecké zahrady.
Kongresové a školící centrum v hotelu - kongresový a wellness hotel
Kongresové a školící centrum v hotelu u Brna - kongresový a wellness hotel, konferenční prostory, kompletní vybavení pro školení od firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. u Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022 na hotelu Kraví Hora, snoubení vína a pokrmů
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022, snoubení vína a pokrmů, zážitkové pětichodové menu pro Vás připravili na hotelu Kraví hora v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu Kurdějov
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu, tréninky s trenérem, letní tenisové kempy, tenisové soustředění, tenisové turnaje u firmy Kongresové a relaxační centrum v Kurdějově.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Speciální nabídka pobytů na měsíc únor, Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla
Speciální nabídku pobytů na měsíc únor a Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla pro Vás připravili Lázně Lednice na jižní Moravě.
Lázně Lednice, lázeňský dům Perla
Lázně Lednice, lázeňský dům PERLA nabízí krásné prostředí Lednicko-valtického areálu, zapsané na seznam UNESCO a chlubí se další atraktivitou, která láká stále více turistů. Další atraktivitou jsou naše LÁZNĚ LEDNICE se svým lázeňským domem Perla. Jedná se o nejmladší léčebné lázně v ČR. Lázně využívají přírodní léčivý zdroj JODOBROMOVOU VODU k ...
Pronájem prostorů, sálů pro školení konference přednášky - Morava
Pronájem sálů, konferenčních místností pro školení, konference i přednášky a pronájem školící techniky v areálu zámeckého parku Lednice poskytuje Zámecký hotel Lednice na Moravě.
Svatba jako pro princeznu - zařiďte si překrásnou svatbu v blízkosti zámku Lednice
Zámecký hotel Lednice je překrásný tří hvězdičkový hotel, který leží v pohádkovém prostředí blízko zámku Lednice. Hotel je ideální nejen pro oslavy, ale také pro pohádkové svatby.
Ubytování v hotelu ve vinařském kraji Bořetice  - příroda a  nádherný výhled
Ideálním místem pro pobyt milovníků přírody a dobrého vína je vinařská obec Bořetice. Navštivte Hotel Kraví hora Bořetice**** na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Víkendové romantické pobyty se slevou, zvýhodněný víkendový pobyt pro dva Lednice
Přijďte si užít romantický víkendový pobyt se slevou pro dvě osoby v areálu zámku Lednice na Moravě, v Lednicko valtickém areálu, v krásném Zámeckém hotelu Lednice.
Ubytování na hotelu Kraví hora Bořetice**** mezi vinicemi na jižní Moravě
Hotel Kraví Hora Bořetice**** představuje luxusní ubytování v maximálně komfortním hotelu uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****